paaugstināta temperatūra - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
bija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

198 (visādi sadzīviski sīkumi) 19. Dec 2018|10:52

temperature
celis joprojām sāp. ne vairs tik traki, bet var just, ka aukstums nepatīk. (lai arī analīzēs iekaisums neuzrādījās; celis laikam bija uzpampis, jo tam vienkārši tā gribējās.) vajag kaut kādus ceļu sildītājus, kamēr atradīšu to nelaimīgo ģimenes ārstu un tikšu pie nosūtījuma. mūspilsētā reimatologs viesojas reizi mēnesī, absurds kaut kāds. ģimenes ārsti sakostiem zobiem turas pretī katram, kurš ir atļāvies kaut iedomāties par pieteikšanos viņu aprūpei. es vienkārši gribu gulēt.

ārā ziema - šodien lodžijai logi aizsaluši. bet es klīstu apkārt rudens mētelī, jo šajā laikā atrast lētu un kaut cik jēdzīgu virsjaku, kā izskatās, nav iespējams. negribu maksāt milzu naudu - man jau nemaz nav milzu naudas. bet humpalās tukšums. nekāda pārsteiguma.

bet tas, kas mani galvenokārt uztrauc, nav ķermeņa sabrukums un nosalums. ar steigu jāpērk jauns dators, bet es te raustos un bremzēju pilnīgi dumjā dilemmā. nevaru izvēlēties starp lētāku, labāku, price vs value nesalīdzināmi izdevīgāku datoru un tak to sasodīto macbook. bet mana apmierinātība ar ios un fakts, ka mana pieredze ar windows ir visai neadekvāts atskaites punkts (dzīvoju ar nelegālo operētājsistēmu, kas jūk un brūk uz katra soļa, īpaši tagad, kad datoram jau pieci gadi), kavē piespiest "pasūtīt" tam loģiskākajam variantam. vai jums ir kādi pieredzes stāsti?
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..