paaugstināta temperatūra - 193 (???) [entries|archive|friends|userinfo]
bija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

193 (???) [7. Nov 2018|15:39]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tās ļauno priekšnojautu dienas būtu fascinējošas, ja nebūtu tik drausmīgas. tu vienkārši stundām ilgi klīsti pa māju, pilnīgi pārliecināts, ka tūlīt kaut kas degs, sprāgs, mirs, un tajā pašā laikā tev šķiet, ka tu esi nokavējis vai neizdarījis kaut ko nenormāli svarīgu. galvā tu zini visas svarīgās lietas, kas jādara, bet nevari nekam pieķerties, jo stresa dēļ trīc rokas, gribas vemt un grūti elpot. visas krūtis ir kā aptītas dzeloņdrātīm un acīs asaras kā lielā traģēdijā. ieēst nav iespējams, novērst domas ar muļķībām arī ne, tu griezies kā vilciņš, kamēr prāts bez apstājas dara šitā - "???".

ja šādas dienas netraucētu dzīvot, no malas uz tām paskatīties būtu nudien interesanti. īpaši tad, ja es zinātu, kas tā par fizisko kaiti, kas rada šādas, ļoti emocionālas reakcijas.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]authenticity
Date:7. Novembris 2018 - 18:26
(Link)
Tā nav fiziska kaite, tā ir trauksme
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:8. Novembris 2018 - 13:22
(Link)
es varu saprast visu ko. es varu saprast sociālo trauksmi, es varu saprast trauksmi uz ielas vai transportā. trauksmi, kas rodas, ziemā ejot satikt draugus un zinot, ka aizsvīdīs brilles un ka es, iespējams, stāvēšu blakus viņu galdiņam, viņus neredzot. es varu saprast bailes no lieliem notikumiem. bet es nevaru saprast šo te pilnīgo sistēmas atteikšanos visas dienas garumā. es nevaru saprast, kāpēc lai organisms pilnīgi tāpat vien baidītos no kaut kā piecas, sešas, septiņas stundas no vietas. tādēļ es gribu vainot ķermeni. gribu vainot iedzimtās asinsrites problēmas, traumētos sprandas asinsvadus un vārgo mugurkaulu. es gribu, lai tas ir kaut kas "taustāms" un saprotams, nevis "ā, nu, tā vienkārši notiek".
[User Picture]
From:[info]authenticity
Date:8. Novembris 2018 - 13:50
(Link)
Ir jau arī tāda "ğeneralizēta trauksme", un, protams, ka tā nav "tāpat vien", bet iemesli noteikti tev labāk zināmi nekā man, pat, ja tie ir kaut kur tavā zemapziņā.
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:8. Novembris 2018 - 14:47
(Link)
es jau tā prātoju, ka pēc kāda laika būs jāatgriežas pie terapeita. :D
[User Picture]
From:[info]authenticity
Date:8. Novembris 2018 - 15:54
(Link)
Kāpēc tu pārtrauci iet?
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:8. Novembris 2018 - 16:04
(Link)
es sasniedzu terapijas sākumā noteikto mērķi, un ar tādu kā padarīta darba sajūtu sapratu, ka tagad man vajag laiku, lai pierastu pie šīm izmaiņām. es zinu, ka ir vēl ļoti daudz kā, ar ko strādāt, bet šobrīd es nejūtu tādu dzenošu vajadzību pēc terapijas kā šī gada sākumā. kad noformulēsies nākamais mērķis, tad domāju atgriezties - vai nu skype formātā pie tās pašas, vai pēc viņas ieteikumiem atrast citu jaunajā pilsētā.
[User Picture]
From:[info]authenticity
Date:9. Novembris 2018 - 13:25
(Link)
Nu jā, makes sense.