paaugstināta temperatūra - 55 [entries|archive|friends|userinfo]
bija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

55 [3. Feb 2017|11:15]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
publikācija atcēlās. mans garlaikotais, agresīvi negatīvais viedoklis neatbilst viņu mārketinga plāniem. bet bija patīkami kaut ko darīt, vismaz mēģināt. solis uz augšanu. vēl ne pati augšana, nē, tikai pagriešanās pavasara virzienā.
teica, esot spēcīgi un augsti novērtējot manas atziņas. piedāvāšot vēl kaut ko, ja vajadzēs. izklausās pēc pieklājības frāzēm, bet manu ego glāsta vienalga.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]laba_doma
Date:3. Februāris 2017 - 16:17
(Link)
Kāpēc agresīvi negatīvs? Izklausās personiski.
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:3. Februāris 2017 - 17:42
(Link)
jo es neprotu izteikties maigi par kaut ko, kas man nepatīk. :) mērķis bija popularizēt filmu, nevis vēl vairāk samazināt tās apmeklētāju skaitu.
[User Picture]
From:[info]laba_doma
Date:3. Februāris 2017 - 18:07
(Link)
Es arī mēdzu iekarst par lietām, kas man nepatīk, bet man ir aizdomas, ka es mēdzu vienu atsevišķu gadījumu izmantot par ieganstu, par tuneli, caur kuru novadīt savu nepatiku ne tikai par apskatāmo lietu, bet arī par miljons citām, kas kaut kādu iemeslu dēļ nav spējušas atrast iespēju tikt izpaustas un ir manī krājušās. Beigu beigās nepatikas izpausme par vienu atsevišķu gadījumu man mēdz sanākt nepelnīti dusmīga un agresīva, tā ka pēc tam man pašam par sevi ir jābrīnās, no kurienes man tādas sakāpinātas emocijas par relatīviem niekiem.