atmiņas par domām

[info]teja @ 04:52 pm: domaaju, ka var apguut. praatkermenis ir unikaala sisteema, kas maacaas visu dziivi, ir taads neiroplasticitaates jeedziens. ir daudz staastu gan par insulta pacientiem, kas zaudee speeju lasiit, tipa pamostas absoluuti dislektiski bet iemaacaas no jauna, izmantojot citu sisteemu, no neskartaas smadzenu daljas. arii par autistiem, kam nav dots lasiit citu emocijas vai saprast maajienus, bet vini iemaacaas lasiit kermena valodu un sabiedrtiibai pienemamu reakciju. mana mentore arii ir autiskais spektrs un vina man ir pastaastiijusi visaadus hackus, piemeeram, autisti nespej skatities cilvekiem aciis, un vina ir izdomaajusi, ka skatiisies uz acu kraasu, peetiis nianses, kaadaa kraasaa ir shim cilveekam acis, lai vareetu to iztureet.
mans veerojums bija diezgan neitraals. par motivaacijaam ir cita saruna. ko es zinu? neko es nezinu. quora esmu lasiijusi arii apzinaatu psihopaatu un narcisu paardomas, un tas man ir kaut kaa paliidzeejis vinus saprast.
sociopaati un psihopaati, vini iemaacaas teelot, bet esmu vismaz divos atklaatiibas briizhos dzirdeejusi vinu paardomas par to, ka, vinupraat, visi paareejie arii tikai teelo.

Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba