12:03 pm:
kafija: pustējkarote kokosriekstu eļļas (vai ekoloģiskā sviesta), pustējkarote kurkumas, var arī kanēli, čili, kardamonu, melnos piparus, sāli (ne visus reizē). sakuļ ar blenderi. nopietni, pamēģiniet.
Comments
| From: | annuska |
Date: | November 25th, 2017 - 12:17 pm |
---|
| | | (Link) |
|
tu to liec kafijai klāt vai lieto kafijas vietā?
| From: | teja |
Date: | November 25th, 2017 - 12:25 pm |
---|
| | | (Link) |
|
klāt kafija
| From: | annuska |
Date: | November 25th, 2017 - 12:28 pm |
---|
| | | (Link) |
|
un kuļ ar visu kafiju? vai tikai to ķēpu ar mazu blenderīti?
| From: | teja |
Date: | November 25th, 2017 - 12:41 pm |
---|
| | | (Link) |
|
vispirms pagatavo kafiju, tad pieliek visu minēto, un tad sakuļ
From: | dute |
Date: | November 25th, 2017 - 12:31 pm |
---|
| | | (Link) |
|
| From: | str |
Date: | November 25th, 2017 - 12:36 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Man tik slinkums kult, bet jau garšīgi