atmiņas par domām

[info]racoon @ 04:38 pm: Ir , vismaz bija, Virgin un Condor tiešie reisi. Condor ir diskaunteris un lido no Frankfurtes. Man liekas ka var dabūt pat hot dīlu ap 300 EUR.
Dzīvošana. Ir resorti ar resnajiem vāciešiem un britiem. Tas ir pazemojoši, jo izslavētā noziedzība aiz resortu mūriem vismaz Tobago ir izpūsta bauma. Tā pat kā Jamaikā. Meklē gesthousu. Es atradu backapers midzeni, kur dabūju "LUX", tas ir vienvietīgo numuru ar dušu un kondicionieri par 25 USD/diennaktī.
Alus (0,3 mīzaliņš) pie jūras krogū ~ 1,5-2 USD. Veikalā 6pack ap 4 USD. Ieieliec somā un ej uz bīču.
Lobsters (vesels) ~30USD, var pirk no vendoriem visādus snekus un zivtiņas. Vai veikalā. Veikalā viss aptuveni kā pie mums.
Kāsis 1-2 USD. Labāk ņemt maisiņu par 15 USD un iejaukt cik uz konkrēto brīdi gribās. Koks ap 40 USD/gr bet labs, var mierīgi tauriņstilā pa okeāna viļņiem maukt.
Taksis "dārgs", vajag bazarēt. Patiesību sakot, visu , kas nesaistās ar resortiem un definētajām tirdzniecības ķēdēm kur ir artikuls un cena - var sabazarēt.

Pigmeji ir miermīlīgi un laipni. Ja esi apkurījies vai sadzēries, mēģinās nedaudz "sajaukt" cenas vai "kļūdīties" aprēķinos. Bet, ja netīšām būsi aizmirsis mājās maku, vai vienkārši beidzies kešs un ATM nestrādā, tad pacienās ar savu stafu par to neko neprasot.

Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba