atmiņas par domām

[info]alniz @ 01:23 pm: man roma tūrisma un ēšanas ziņā nepatika - nebija nekā garšīga. Aaaah, tur ir tāds laukums ar bāriem (bāc, nosaukumu neatceros) - bāri nereāli labi ar miljons dzērieniem kā nekur un jebkādus kokteiļus var uzjaukt. Vēl nereāli kruti DJ - visi klubi atrodās kaut kādā ellē ratā rajonā - tā kā supermilzīgās teltis 2-3 stāvos un dažādām telpām. ieeja bija ap 20 eiro?, bet tas jau iekļāva pirmo dzērienu un mūzika tik kvalitātīva, ka i aiziet prom nevarēja. es domāju, vietējie palīdzētu ar nosaukumiem un atrašamas vietām.

man pašai vairāk neapole bija pie sirds ar sicīliešu ietekmi virtuvē un picām un krutām kūciņām un to vecīgo un nesakārtoto bohēmu. Un arī Capri Sala, kas sanmikelā pieminēta, tā arī dikti pie sirds bija, par spīti jaunajiem krieviem un visiem dolche utt veikaļiem. tur tā pavasaris, skaisti, romantika. Ja jums vairāk laika, tad roma-neapole ap 2-3h ar vilcienu.

Pompeja iepsaidīgi, bet tur aizies sava puse dienas. Mēs bijām martā?, bija patukši. Vietām no tiem senseniem laikiem pat gleznojumi saglabājušies ar plikām tantēm :x

romā to centru ap kolizeju un tā- visu kājām var izstaigāt.

ēdiena ziņā vislielākie "class" mums bija tieši dikti mazos miestos. Vabrūt ir vērts izbraukt uz kādu nekurzemi - tur tad viss naturāls, i bārmenis/īpašnieks sapucējies un priekšautā pasniegs kādu grappu (dažāda veida šņabji, uz bumbieriem, āboliem utt) ar prosecuto gaļu, i sudrabveikali naturāli un inčīgi, i vietējo dzīve savādāka.. un tā virtuve... un kas par vīniem.... jo romā (un kā šķiet arī citās vietās) haltūrē.

Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba