atmiņas par domām

Archive

August 3rd, 2008

12:47 pm: mamma vakarā sāka gruzīt "meitiņ, vēl 40 minūtes palikušas...varbūt tomēr...šitie treknie sēž izlaidušies neko nedara vajg pabaidīt"; un tad es tomēr (biju viegli aizkustināma un nervu sistēma trausla) beigās aizskrēju nobalsot, ieskrēju juglas ģimnāzijā 7 min pirms iecirkņa slēgšanas, kur sēdēja mana bijusī mājturības skolotāja un baidīja, ka man kā pēdējam balsotājam likšot līmēt ciet kasti. nobalsoju tipa pret, (bet tas tāpat nozīmē, ka es balsoju par, jo points jau bij vienīgi kvorumā, tādēļ esmu sev atņēmusi visus argumentus, ko varētu lietot, lai paskaidrotu savu rīcību).
esmu aizkustināta, sevi vērojot. baidos, ka ikviens mūsu demokrātiskas valsts pilsonis atsevišķi ir vēl daudz... kā to teikt... cilvēcīgāks par mani; dienas viņiem ir tikai lai domātu par to, kas ir noticis naktī.

01:03 pm: nē, man nav taisnības par šīs demokrātiskās valsts pilsoņiem. viņi sevi neskatās, bet gan mierina un stiprina, sit sev pa plecu, viņi no rīta spogulī skatoties uzdročī pilsonisko stāju; viņi novelk pār seju ar roku: es esmu par sakārtotu valsti

01:25 pm: cita starpā drīzumā gaidu nākamos reliģiozitātes uzplūdus, ho-ho-ho

05:47 pm: liecoties pie ledusskapja demokrātiskas valsts pilsonim pāri acīm nokrīt viņa brūnie mati, atliecoties galvā sprāgst ziedu pļavas un varavīksnes, aizmiedzot acis sijājas mazas zvaigznītes. demokrātiskās valsts pilsoņi brīdi klusē brīdi viens otram rādās sapņos; ziņās to nesaka, ziņas ziņo ka viss ir mierīgi un otrais galvenais var turpināt savu valdīšanas laiku: vasara, saule, draugi, vieglais alkohols.

07:37 pm: es gan ēdu tikai siseņus un kameņu medu bet ļoti lielām porcijām

08:00 pm: es atvainojos. man tagad ir 1 lats; kuras cigaretes ir normālākās no tām, kas man sanāk?

Powered by Sviesta Ciba