atmiņas par domām

Archive

February 14th, 2008

02:09 am: PUNKTS
Laukos, kamēr mūsu nebija, bija atbraukuši mērnieki nomērīt zemi pēc tās jaunās metodes, koordinātu sistēmā. Kaimiņš, kas allaž staigā apkārt un visu skatās, bija redzējis un izgājis arī visu ceļu mērniekiem līdzi un bija pamanījis, ka viņi ļoti ilgi meklē ar aparātiem kaut kādu svarīgu punktu, kura vietā iedzinuši oranžu metāla daiktiņu. VIņš labi atceras, kur tas bija un parādīja tētim, tas daiktiņš gandrīz zemes līmenī un viegli var atkal pazust, tāpēc tētis tur iedzina virsū resnu mietu, lai nepazūd. Kaimiņš gan īsti nebija sapratis, kas tas par punktu, jo tas bija ārpus mērāmā zemes gabala, tikai nopratis, ka svarīgs, tā nu arī tētis sapratis, ka svarīgs punkts, ietrieca to mietu. Gājām pie mērniekiem uz kantori parakstīt papīrus, tētis sadūšojās un prasīja, kas tas par punktu, un ka esot gandrīz pazudis atkal, tāpēc nācies mietu uztriekt virsū. Mērnieks saka, ka tas jau ir tas GPRS punkts. Ar satelītiem nomērīts vispasaules koordinātu sistēmā un attiecībā pret to tad mums veikta visa pārējā mērīšana. Bet ka mietu nevajadzēja dzīt, jo, ja to punktu izkustina kaut vai par milimetru, tad esot viss pagalam, aparāti atkal rāda kļūdu, jo nesakrīt vairs ar satelītiem. Un esot tik ilgi meklējuši, lai velk to mietu ārā. Tāds mums tagad ir svētais GPRS punkts ežiņā, netālu no pelēkā akmens.

02:21 am: PINK
aizvakar vai kad viņ tur skatījos zvaigžņu šovu LNT kur uzstājās Karloss ar dziedātāju, dziedāja Aerosmith dziesmu Pink, bija sarīkojuši foršu šovu, savilkuši studijā visādus lūzerus kas nāca virsū, līdzīgi kā oriģinālajā klipā http://www.youtube.com/v/RLRLhV9U0kQ&rel=1 . dziedātājiem bija foršs stailings, karlosam bija nogriezti īsi rozā mati un pielīmēti divi gari rozā nagi, pārējie bija paša. kāpēc es to saku, tāpēc, ka šodien 40.maršruta autobusā bija konduktore, dāma jau gados, viss kā nākas, bet arī viņai bija pielīmēts viens ļoti garš un apskretis spilgti rozā nags. pārējie bija īsi un bez pārklājuma. redz kā notiek.

01:57 pm: man patīk vārdi "apdirst un pataisīt par idiotu"

02:04 pm: vēl es vnk hujeju no tās savas dūmu tējas. esat dzēris dūmu tēju?

02:30 pm: es, protams, neskatos, kas mani skatās, bet tik daudz redzu, ka šodien ir valentīna diena, bet mani neviens vēl nav pat paskatījies.

02:44 pm: pēc iepriekšējā ieraksta mani draugos paskatījās 4 cilvēki! simamura ir viens, bet kas nez bija pārējie. es ceru, ka tie bija vīrieši. paldies, paldies jums visiem.

02:49 pm: ļoti valentīndienisks ieraksts:
http://klab.lv/users/seedies_divi__/12781.html

starp citu, ASV zemo un vidējo cenu pārtikas veikalos šī iemesla dēļ varētu pat nošauties. nekas no tur nopērkamā nav piemērots vienam un pat ne diviem cilvēkiem. čipši kilograma pakās un snikeri allaž sapakoti kopā pa 4. kellogs pakas ir divreiz lielākas kā pie mums. stokmana tipa kulinārijās, kur tu pats sev vari samīcīt svaigu zemesriekstu sviestu un pēc individuālās vēlmes sakombinēt suši, protams, ir citādi. tiem, kas ir pietiekami bagāti, lai viņiem piedotu vienatni.

03:56 pm: Šis jums no manis mīļš valentīndienā:



Powered by Sviesta Ciba