atmiņas par domām

Archive

January 26th, 2008

04:45 am: mainījies laiks, vēja dēļ vairs diemžēl nevar paiet un līst, jūra, cik var pa logu redzēt, iet pāri malai, un ārā ik pa laikam iedarbina trauksmes signālu (kāpēc?). mašai piemīt paradums pēc krūzes izdzeršanas izsūkāt tējas maisiņu (kāpēc?), nekad neesmu tādu redzējusi.

05:40 am: anglis
tas radās no tā, ka mamma bija angļu valodas pasniedzēja, turklāt tāda, kas ar visu sirdi tajā iekšā, un mūždien mēdza runāt par to, ko darot angļi un kā angļi sakot. otrkārt, jau no 1. klases mamma mums sāka mācīt atsevišķus angļu vārdiņus. vārdusakot, "anglis" tika bieži pieminēts, līdz galam neizskaidrojot, kas tas ir, tā nu viņš neizbēgami kļuva par mītisku tēlu, ārpuszemes autoritāti. atceros kādu gadījumu, kad sēdējām visas trīs pie bērnu ārsta uzgaidāmajā telpā, blakus bērnu pārtīšanas galdiņam un mēs mazie ākstījāmies, ietilpinādamas visu savu mēli gaļas kabatā starp apakšzobiem un apakšlūpu un šļupstēdamas teicām: es esmu anglis. mērķis bija panākt, lai apakšlūpa izspīlējas uz priekšu, jo arī tāds bija kaut kur redzēts. un tad mamma pateica, ka mēs esam stulbas un lai mēs beidzam, jo tas jau nav anglis, bet nēģeris.

05:51 am: vēl es no bērnības atceros, ka liķieri (kad palīdz novākt svētku galdu) nedrīkst no neizdzertajām glāzītēm liet atpakaļ pudelē, jo tā dara tikai nēģeri.

02:47 pm: ir dziesmas, ko vairs nav iespējams klausīties, nekādos apstākļos un nekādā izpildījumā, un viena no tām točna ir HURT. otra varētu būt ONE.

02:55 pm: vēl es gribēju pateikt, ka visvairāk pasaulē man garšo ... tālāk ... )

03:05 pm: vai es jau teicu, ka es šitā spamošu vēl tikai trīs dienas un tad atkal viss.

06:05 pm: Jaunkalsnavas perioda pašportrets ar māsīcu, somiņu, divām cigaretēm


Powered by Sviesta Ciba