atmiņas par domām

Archive

April 14th, 2006

08:13 am: vai varētu tā, ka mājās kādreiz nekas nenotiek, vai ka es vismaz nenotieku. ka tu esi bāka, kas informē pati sevi. vakar virtuvē sēdēja kāda neticami neglīta meitene ar neticami augstu pašapziņu, turklāt lezbiete, turklāt ļauna. viņa man piepisās ar jautājumu kādus matus viņai vajadzētu, vai labāk piestāvētu tādi vai šitādi, ka viņa vairs nav tik jauna lai nēsātu pensionāru matus. a mati - kā jau mati. virs pleciem, izfilēti, šķipsnās nokrāsoti. nu neglīti, jo izfilēti par daudz un izskatās plāni. es teicu, lai nogriež īsus. viņa teica, ka nevarot, jo pakausis neesot apaļš, bet ar tādu robu.arī tas vēl, es domāju.
tad vēl bija arī tāds vīrietis, kurš bija iedzēris etiķa esenci, domādams, ka tas ir šņabis. viņam kakls bija vaļā un visa būtība nāca pa to ārā. viņš ik pa laikam smaka un kasīja sevi ārā ar koka karoti. tad vēl bija arī tāds, kurš vispār izskatījās pēc zirga (matu dēļ). viņš neuz ko nebija spējīgs, kā vien būt stilīgs. viena meitene gan bija smuka, un mēs ar ilmu arī, es vispār vakar biju smuki saģērbusies bet man bija nesmuka seja ar dziļām ēnām, kāda jau nu cilvēkiem ir kas nav gulējuši, when they can't get no get no get no
labi,tagad gan, braucu piedalīties [info]marina popularizētajā pasākumā. žēl, ka nevaru paņemt līdz arī otru kaķīti. žēl, ka nav tādas kafejnīcas, kur pārdod nokosties. citādi viss ko nopērk veselu galu galā apēd tevi pašu.

Powered by Sviesta Ciba