teiksma_ragana


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
[User Picture]
On July 30th, 2015, 12:18 pm, [info]mazaa_maasa commented:
Tas par interesi un zināšanām nebija mērķēts konkrēti uz Tevi, bet uz Tavu bioloģijas (un citu zinātnes priekšmetu) skolotāju, kā rezultātā cietējs esi Tu un Tavi līdzcilvēki. Manējie arī nebij nekāds spīdošs un iedvesmojošs paraugs, tāpēc man nebija intereses par to pašu bioloģiju un astronomiju.
Bet ja tu raksti, ka esi lasījusi par to, tad man likās, ka Tu jau tāpat zini. Ja ne - man prieks, ka varu Tev iedot tam vārdu un parādīt virzienu, kur meklēt informāciju un domubiedrus.
Es nezinu kā ir būt sinestētam, bet apmēram zinu kā ir būt ideastētam, bet es sevi neuzskatu par nenormālu. Mana māsīca ir sinestēts un kā pati teica, tad līdz pamatskolai nezināja, ka visi neredz ciparus noteiktās krāsās, bet arī viņa sevi neuzskata par nenormālu un man visu stāsta, jo zina, ka man nav vienalga un ka es saprotu.
Es zināju, ka Tu manis teikto uztversi kā personīgu apvainojumu, bet es esmu tieša, un netaisos izpušķot tekstus ar tēlainiem epitetiem tādā mērā, ka zūd galvenā doma, lai tik Tu nejustos aizskarta. Tieši tāpēc, ka esmu biologs, es [vismaz apmēram] saprotu, kā smadzenes izskatās, attīstās un darbojās, tāpēc mani tas nepārsteidz.
Bet man tik liekas, ka Tu nevēlies zaudēt sevis uzlikto "īpaši dīvaina" cilvēka statusu, tāpēc turpināsi teikt, ka Tevi neviens nesaprot.
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this comment:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: