teiksma_ragana


Esoteric

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Esoteric ir brīdis, kad gars iemiesojas matērijā, ar skaļu un izjustu baudas un šausmu kliedzienu.
Lai vai cik varbūt stereotipiski par doom metal grupu, bet tiešām - tā ir tā you are doomed sajūta. Tu gribi būt nolemts matērijas ciešanām, tas ir tieši tas, kāpēc esi nācis uz šejieni, bet reizē tā ir un paliek šausmīga traģēdija.
Šī grupa mani pilnīgi negaidīti aizveda šamaniskā ceļojumā, tik ļoti izteikti tas nebija vēl gadījies, lai gan līdzīgi ir bijis, piemēram, ar to, kad nejauši uzkūlos Auļu koncertam krastmalā un iemīlējos uz mūžu. Laikam seminārs ir atstājis uz mani lielāku iespaidu kā domāju agrāk.
No mana nedataisīta svētku režisora viedokļa viņi perfekti izmantoja tās spožās gaismas, kas koda acīs, liekot vairāk novērtēt tumsu, kā arī novēršot uzmanību no acīm uz ausīm.
*
Es lidoju pa tumsu uz vēl lielāku tumsu, un tai piemetās forma kā nežēlīgs audzējs. Iekritu matērijā un jutu, ka tā ir kā vēzis, kas beigu beigās mani sagraus un saraus gabalos kā tumšās matērijas cīņa ar tumšo enerģiju par pievilkšanos un atgrūšanos. Mēs jau zinām, ka atgrūšanās būs uzvarētāja un saraus mūsu pasauli gabalos, tumšos, aukstos, pamestos atomos. Un tad tās būs beigas, mums vairs nebūs nekā, pie kā turēties, un mēs atkal uznirsim augšā, gaismas okeānā, no kura esam nākuši.
*
Smiesimies un miegsim acis, un teiksim - tas bija to vērts, un pētīsim cits cita rētas...
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On April 20th, 2014, 03:21 pm, [info]sakaarnis commented:
Žēl, ka nesanāca būt :(
Šito lasot, atceros Spiritual Front konci nabā pirms dažiem gadiem, es biju tādā sajūsmā vispār bez jebkādas dzeršanas, nudien, neatceros, kad vēl būtu šādu emociju varā par skatuves priekšnesumu; cilvēkiem no malas droši vien likās, ka esmu kaut ko saēdies vai sapīpējies :)
[User Picture]
On April 22nd, 2014, 04:54 pm, [info]teiksma_ragana replied:
Es arī tur biju, piekrītu, ka enerģija viņiem ir harizmātiska, bet nevarētu teikt, ka biju kaut desmitdaļu tādā sajūsmā :D
[User Picture]
On April 22nd, 2014, 05:03 pm, [info]sakaarnis replied:
Ā, pareiz, tu arī tur biji, nujā.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry