phe.. nevis medu/riextu bet medus/tkemli (pashtaisitais)/garshvielas/riexti.. tikaj shoreiz medus vieta es likshu fariina cukeri - ar jamo buus Veel garshiigaak..:)) tas fariina cukers ir prosta Dieviigs..:)))
vari man ticeet - garsho veel labaak.:) es vispar shito uzskatu par savas prashanas virsotni - neko garshigaku es lajkam vairs nepratishu iztaisiit.:((
igu ... un tās šķēlītes ir savērtas uz iesmiem, un vairākas reizes apgrieztas in ar to sīrupu iesmērētas... galā iznāks tāds maigs griljaža variants ar gaļu iekšā un tā kā tās šķēlītes ir tikai kādus 3-4mm biezas un no cepešpannas ... Bet zini! man liekas, ka tieši tas arī tika cepts tai gadījumā ,kad tu mūs vedi uz filmēšanos un atteicies piedalīties degustācijā ... ;oP ha !