Comments: |
labs. vot šitādas (nepārprotami pa soļiem aprakstītas) receptes vajag kautkur savākt kopā. man pašam ir pietiekami iemaņu arī advancētāku ēdienu pagatavošanai (profesionālā izglītība tāda), bet pietrūkst pacietības pa telefonu stāstīt elementāras lietas (skolotāja talants man nav iedalīts).
| From: | tante |
Date: | 14. Marts 2008 - 15:30 |
---|
| | | (Link) |
|
:)) es te savaa cibaa zem acleegas shogad esmu sakusi nodarboties ar to.:) tiesa neregulaari - kad uznaak iedvesma kau ko bildeet, a shamaa man uznaak visaj reti.:) tjipa taisu pavaargraamatu savai jau labu laiku preceetajai meitai.:) nu un paarejie piefreidotie tad ar tiek klaat ..;)
nevajag zem atslēgas, nu nejau šitik vērtīgas lietas!
| From: | tante |
Date: | 14. Marts 2008 - 15:37 |
---|
| | | (Link) |
|
vajag gan.:)) man ir pietiekoshi bagaata pieredze ar to kaa manas idejas tiek piesavinaatas un nosauktas par savaam.:)) vienigais, ko varu apsolit, retu reizi, peec iipashiem priviligjeeto lasitaju luugumiem, kaadu atklaatu puxtu ar sho tematiku atstaat - bet visu pilnibaa Noteikti Ne.:))
ak jā, man mūžam piemirstas par visādiem mērgļiem un bezgožiem. pats ar tām autortiesībām neaizraujos (ne ko tādu jau arī neradu), tip, ja jau kādam garāks paliek manu par savu nosaucot - lai jau. bet nu pareizi ir - Sargi sevi(savu) un pats savi(savu) nosargāsi. | |