Comments: |
From: | zuzanna |
Date: | 13. Septembris 2006 - 16:25 |
---|
| | Pavisam par kaut ko citu | (Link) |
|
Tante, vajag palīdzību! Vai Tev ir kāda laba bērzlapju pagatavošanas recepte - nu bez parastas mērces? Kaut kas interesants, tā lai vairākiem meitiešiem ir ko pa virtuvi darboties? Un vēl - pie latvju sēnēm - kāds vīns būtu piemērots?
| From: | tante |
Date: | 13. Septembris 2006 - 16:43 |
---|
| | Re: Pavisam par kaut ko citu | (Link) |
|
beerzlapes kaadas - plakanaas galvinjas vai podinji?.. svaigas vaj vaaritas?.. ja svaigas un plakanas, tad cepiet prosta Seenju karbonaades.:) ja podinji, tad cepiet/sutiniet pildiitus.:) par viiniem nemaaceeshu - teikt, jo man pie seeneem ja prasaas, tad alus prasaas.:)) vini ir vairak galjaam, ziviim, augljiem un sieriem paredzeeti.:)
From: | zuzanna |
Date: | 13. Septembris 2006 - 17:24 |
---|
| | Re: Pavisam par kaut ko citu | (Link) |
|
Paldies~! Plakanas tās bērzlapes. Tagad liekas, ka derēs ideja par sēņu karbonādēm. Man liekas, ka baltvīns derētu pie sēnēm.
| From: | tante |
Date: | 13. Septembris 2006 - 17:26 |
---|
| | Re: Pavisam par kaut ko citu | (Link) |
|
ja seenju karbonaades, tad drizaak sarkanviins - sauss un drusku ruugtens.:) jamas svaigo beerzlapju seenju karbonaades garsho peec riktigas galjas parasti.:)
From: | zuzanna |
Date: | 13. Septembris 2006 - 17:27 |
---|
| | Re: Pavisam par kaut ko citu | (Link) |
|
Nu skaidrs! Paldies! :) | |