|
[16. Sep 2010|16:45] |
Šodien cepu picu maizītes pēc receptes, kuru atradu apollo portālā.
Nepieciešams: 1 kg miltu 600 ml piena 100g sviesta 25g rauga sāls 3 ēdamkarotes cukura 1 ola 100g tomātu mērces 300g žāvētas gaļas sīpols 200g paprikas 300g siera 1 ola pārsmērēšanai
Pagatavošana:
Pienu uzsilda, pieliek sviestu, sāli un cukuru. Siltā pienā iemaisa raugu. Uzsildītajam pienam pieliek olu, rauga maisījumu, piemīca miltus un noliek siltā vietā uz 30 minūtēm uzrūgt. Sīpolu, gaļu, papriku sagriež, sieru sarīvē.
Uzrūgušu mīklu izrullē garenā plāksnē 1cm biezumā, apsmērē ar kečupu, pārkaisa gaļu, sieru. papriku un sīpolus. Mīklu sarullē un sagriež 5 cm garos gabaliņos, liek uz plāts, pārsmērē ar olu. Cep 200 grādos 15 minūtes.
Es gan biju pārāk slinka, lai gatavotu mīklu pati un bez tam izmanotoju kārtaino mīklu, kuru ieteica kāds cilvēks komentāros. Diemžēl aizmirsu par tomātu mērci un cept man arī sanāca ilgāk apm. 25-30 min., bet rezultāts iznāca gards. Vienīgā problēma ir tā, ka tagad ir vesela kaudze ar maizītēm, bet nav apetītes. Neraža!
|
|
|
Comments: |
| From: | tati |
Date: | 16. Septembris 2010 - 21:10 |
---|
| | | (Link) |
|
luks laik superdelišas! Do want some!
Un viegli pagatavojamas. Vienīgi prasa laiku :) | |