Tadeusz Cysewski - [entries|archive|friends|userinfo]
Tadeusz Cysewski

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 11th, 2008|12:01 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Dzīve paiet, bet kukuļņemšana paliek. Maisu visuresošs klusums. Dabūja trūkties un galvu saspiest starp zīmēm. Nesaprašanas sekas radīja nopietnus traucējumus. Manas Safari piezīmes uzpeld un nogulsnējas. Tieši tādi triecieni un vēl lielākas pastarās tiesas. Galvas vēdināšana par velti. Ciklopu namdari aiz atslēgas.  Laimdotas Viesītes un to galvenie favorīti. Matrožiem ir savi piederumi un galvaskausa rubīni. Es gribēbu gulēt brokātos un nolīksmot lejā pa kalnu. Bet nenormālība savus pienākumus pilda. Krustdēliem un viņu razbainiekiem no kino skolas. Manas galvenās metodes to visu būs sastrukturējušas un iedalījušas bezkaunīgos apgabalos starp Reinas zeltu. Naudas nav un nepietiek, un buldozeri kratās. Nobijies no gaistošām rozēm. Manas lakstīgalu balsis un to galvenie ierobežojošie spēki. No galvas noripo semikols un sadodas rokās ar basketbolu. Gaisa skūpsta vīrusos. Mans begemota skapis klanās. Nopūtas un silofona skaņas.

Kāda starpība starp starmešiem, kas no manis neko negrib. To sarunāt nevarēs, ja vien darbagaldi manus nopelnus nepārrēķinās. Mazās rozā pantēras un to gruzoni. Tomahauki un to dzerokļi, lai nepaliek slimīgi patīkami. Trumpji galotnes aijā, lai nomierinātu iekāri. Galateju novērtētu varbūt ne pietiekami. Garīgās barības atveidotāji. Paaugstinājuma ņammas. Es labprāt savas goda lietas nomierinošos akordos saliktu. Vairākas varbūtības nobīties no selekcionāra pagrabā. Manas iekšas un tavas beidzamās nomāktības. Es tavā klātbūtnē būtu tik piemērots darbinieks. Acurauga beisbolenes visiem iedod paostīt. Manas maigās aromāta tabletes tagad ir dzīvas.

Torpēdas apstājas pie uzrāviena un neliek mieru iedzīvotājiem. Nopeldēties un palaist zemenes jūrā. Atrast izredzes izdzīvot arī kaunā. Maijas Tabakas rozā krizantēmas un vanagiem sacietējuši spārni. Ja sāpes ir idioti, tad, kas ir nāve? Manas kaņikulas, to grauzējdzīvnieki un lasāmviela. Rotu krāvumi, ko no Disnejlendas savārījuši bērnu uzraugi. No celulīta mūs paglābs sikspārņi, sitot kājas pret zemi. Nobrucis pils mūris un tā galīgās vēstkopas. Mūslaiku zosu rudiments. Nejau tārpam tā diriģēšana rūp, tas atkarīgs no stādiem. Cirkus mākslinieki un viņu bērni alkoholiķi. Būtības mēros nepazuduši ir mūsu kavalieru uzraugi. Maigie toņi acetoni. Nobīsties tu arī maigi, pat ja gribas nāvi. Uz sliekšņa tagad rudzi aug un to rāmās iesnas. Nobučotas cisternas un uz galda ievas. Tādas skaidras brošūras un par godu maize. Nebīsties lauku skaitītāju un saliec pa plauktiem glāzes. Norimušas sveces runā - būšot glauni svētki. No pasažieru līnijām manas revidentes lūrēs.
link