Tadeusz Cysewski - [entries|archive|friends|userinfo]
Tadeusz Cysewski

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 4th, 2008|05:41 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Gulbis maziem spārnu trapeču kumosiem. Pelavu taures nomainītas pret stikla taru. Masku balles pagalvī novemta kreppapīra stratosfēra. Nomenklatūras dzeramnauda ar ziliem riņķiem zem zvana. Linoleja Prusts. Nomušīt stereotipu krēpainā mersedesā. Vest labību piedzerties kulbā. Dušā neko neēdu, un man vairs nebija miesas, nebija kur piesiet acis, bet krūtīs kaut kas kustējās.

Trubadūrs nonāca labā augsnē, lai no pirmā stopa mutē rastos azaids. Salabotos kuģos mēs apstājamies. Laukstrādnieku bilaterālie manevri. Maurīcijas liesā gumija. Skriet ar drupaču nazi, mazliet attālinoties. Balsstiesību ielenkumā. Nevarības caurdurtais. Maizes galvenajā ejā. Rotu mušmires. Namdara avatārs.

Prese pret mazajām sienām, jo tagad mums ir festivāli, ko mēs dziļi cienām un nevaram nogulēt labirintīnu. Maķedonijas Aleksandrs atbraucis vezumā ar kodolinspektoriem. Cenšas mazutu sakoncentrēt rokās, kariķēt marksisma paleontoloģiju. Bet tad pēkšņi matos maskulīns elfs mazliet uzblīdis un tauriņa biksēm kājās. Malnutrīcijas bakalaura grāds. Bulīmija kā svabadais gars. Skabargas uz visiem iesmiem. No perturbences bija atdalīti un nevāji sagājuši sviestā. Ar klīsteri uzrunāts scientologs. Pesticīdu melanholija. Ar delikātu mesidžu nojaukt iepriekšējo pubertāti. Izsenie brokoļi. Laist pār galvu mazus aromaterapeitus. Naža gala atliektais Konstantīns. Terases amorfais dziedājums. Ar baktereoloģisko ieroci manās rokās iegulst smaragda jaunieši. Klabinskis ar zaļiem ziediem kreppapīra mošejā laupa lūpu krāsas kastēm. Makjavelli Mona Līza laiza rozā krucifiksu manā priekšā. Tērēti gladiolusi nostradami mūžam laimes perēklī sabalansēti. Es biju klāt šajā metāllūžņu ērā. Ar paviršu galvas atvēzienu nepietrūktu klātesamības. Galvas klabošā daļa mantas padara par Būhenvaldi. Stasika boldā savienota semantika un klaustrofobija.

link