Tadeusz Cysewski - [entries|archive|friends|userinfo]
Tadeusz Cysewski

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 28th, 2008|06:16 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Aksidormija
Tualetes momentloterija. Rozīņu ceriņi. Zemes dzīlēs ietriektais termoss. Zālamans mani nepiedraugo. Beletristikas ezeros. Ecēšas kā bravūrīgs mūris mauriņa vidū. Pētersīļu trofejas. Pagrābt ar lūpām lupas attālumā. Bolīties par pārdesmit kubikcentimetriem.

Laboratorijas ērkulis divās trīslitru burkās. Peregars, kas pārgāja. Glaudīju labības ārā no māgas. Mirtas tantes monogāmā daba. Meklēt pūdernīcu somiņās un kapos. Mozambikas letarģija. Braukt traktorā ar bālu sirdi. Pa muti veļas gastronoma ledāji. Vaimanāt par svēto siļķi. Skelets, kuram nav māju. Lolot aizdedzi. Leiputrija pār Ložmetējkalna ledāju. Divos stāvos nopeilētos mocību kambaros. Metas lapas aiz kaula. Tiesas darbu nelikvīdajos mošanās altāros.

Sods noniecina acis, kas ir pilnas ar nabu. Manos apcirkņos medūzas laiza no pieres. Labos gados nevar mušmires slaktēt kā Pēterburgā. Laimdotas stahanovietes mazajās durvju ailēs dikti aizkaitinātas. Glāzgovas azaidu spirta lampas. Laipnas olbaltumvielas. Svina Kleopatras mazais iegansts. Svabadas garāžas. Labradora pieskāriens. Resnās iesnas. Nepārdomāti ierakumi. Garozu valnējums. Nostieptos aizgaldos es nošļūcu no plaknes. Goda stervantess. Spozmes ezeri. Jāņogu valgi. Mazliet saprastais nodrošinājies. Prāta paliekas ar kaprona diegiem un sveču liesmām. Kvadrātos nebija laipni. Parkinsona avēnija. Meskalīna tārpa ledenes. Leprikorna svari. Logos sapārotas muzeja kantis. Slazda drukātās krēpes. Liedskalniņš baidās no liepas. Maljorkas labierīcības. Aizgulējies matrozim pie auss. Laipni krāca medūzas resnajos pirkstos. Salūts un tā rēcošais patvāris. Meža zemenes un kaktusa kapliča. Plecu pogas, mazas irbes, zīda lustras mani kož nost.

Kestjēns
Zobi pārtiek no kaligrāfijas. Mutes dobumā gondoljeri medī sveķus. Matrjoškas Stendāla mamutā. Gabalu pa gabalam metas zinības pa kājām. Laivas otrā pusē memuāri mani slavē. Molekulārais kreppapīrs. Links uz protagonistu. Bailes pārtop par stulbeni. Kleptomāns baidās pazaudēt metru no dvēseles. Ar nāsi pa tasi tajā virzienā. Svina kāposti ierakumu pirmsākumos. Dējējvista maitā gaisotni. Bravūra laupa nadziņiem pieprasījumu. Svabadā skrejceļa limpopo. Izpalīdzīgi raudāt grēka asaras.

link