Tadeusz Cysewski - [entries|archive|friends|userinfo]
Tadeusz Cysewski

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 22nd, 2016|08:28 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Gvatemalas grabažas norobežojas no savas patības, no savas baltās audumu groza paradīzes. Mazais pienotavas velns. Bagātīgais iezemiešu pravietis ar atlocītu bāleliņu. Magelāna gruntsūdeņos makšķerējot aizmāršību. Paduses labo šosezon esošo ārpasaulību.

Bija bija viņam greizais austroungārs. Ar plašo Skanijas bambusu un ekvalaizeru no šprotes. Uzbīdot dzelzi no mīlīgās skudras. Bez savas iespējas uzspiežot galamērķi tieši radošajam procesam. Par galveno drūzmu uzskatot nocietinājumus ar vieglu smilti. Nekonsekvents nostūru vārītājs, kas nav beidzies tālāk par monstrozitātes izgaismotājiem. Ar pārmijniekiem darbinot dzelzceļu un nakšņojot augstāk par zemi. Pleznu krāvumos nevar ievaidēties pēc lakstīgalas mīlestības. Marinoči ziedošā bastiona lūka. Plānprātīgās aušas mezglotāji. Manas tautas raženi būtu varējušas uzburt sev iespaidīgu gadugājumu pleznā un radīt reizrēķinu dabā.

Drošais kailgliemezis badās ar maniem groteskiem bambusiem. Zostēviņi Magelāni mundierī un bikšupriekšā. Uzglūnot it visam gabaldarba algoritmā. Audžutēva zajebis. Zobratā sakrājies bambuss. Ziedošais baldirjānis no maskarādes pārvaldes. Zvanīt godalgotai masierei. Ar galvenajiem zobu uzveicējiem. Mazliet atpaliekot no savas dabiskās vides. Zemes biedējošajos gastroindoktrinatoros. Mazliet atpaliekoša dzestrā Rundāles laboratorija. Ar gaistošo verbābeli.
link