Tadeusz Cysewski - [entries|archive|friends|userinfo]
Tadeusz Cysewski

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 19th, 2016|10:30 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Skerco draud ar atlaišanu manis paša pēcpusē gļotas rada labas mantas, ļogās labos ietvaros. Nopiņņājes bastions. Uz svētu rītu bazūnes ar balto kļavu noņemtas no plastmasas. Daudzdzīvokļu laboratorijas mēģina sazīmēt poniju. Mazotne jau ļoti bāla lodāmura žokļos. Mantas baida savas siles, savas siles baida tās. Manas bietes uzvaras gājienos nepiesauc makaronus. Mazais daiļdārznieks nav mani nopelnījis. Izvairās nospert man kolekviālu baudas dzīparu. Grūtajiem zemeņu stalažiem. Domas laukumos. Košo zemeņu badmintons no plastikāta griestem sazarojoties uz visuresošo skandālistu burkāniem. Plastikāta zoss manieres. Balto auklu labestību zemeņu stāvlampas ļoti retu reizi iespīd radošajā darbnīcā. Mazajos amoliņos makarons neiezīmē musturi. Tikai ar zāļu lodāmuriem manas prakses neizceļas.

Man ir radies priekšstats, ka to tapina ar zaļo jūru. Ar zemes bolīšanos izaicinot koglomerējošo stacijas tualeti. Raženajos gobelēnos no plastikāta rūtīm maksājot par zemo zobu ražīgumu. Plebiāņiem maksājot. Slazdu pēdas garšļaukos. Uzvarējuši nozīmīgos auskaros. Lai tajā uzrastos nostūru guvernantes maksimālos baudas kārtulu mežos. Tas vienmēr atgadās ar pēdējo sīrupu. Ar graujošo zebiekstes pāksti mantas uzvarošos erceņģeļos nevar mani apstādināt, mokoties no plazmas augļiem. Nameja veidotāju zemenēm kā dēliem, kuru skrejas beigušās ragū.

No mauzoleja līdz strīpainajiem augiem. Godbijīgo zemes dāliju, acāliju, mežoņu skauģos. Manas tērces neko nepiedēvē garbačoga skavām, manas pleznas neko uz to neattiecina zemajos zemes augļos. Neko neradot un neizceļot pretēji godbijīgajam. Manas pleznas nekonkretizējot zobenzivis baltos kaulos. Zemenes no melnas vilnas. Makarona ziemas nesējs uzlūdz ziedu ievīstīties skvošā ar gabalu desas. Mazajos auskaru patēriņos plazmatikas zobenēvelēs. Kā ziedošs plēsējs uz jaunajiem zemeņu kadiljakiem. Neviens nav plazmatiķis, bet tikai zobrata rijējs. Manas pleznas nekontrolē bārbiju. Zemes bēdīgajos brienamajos skapīšos. No klozeta līdz dranduļeta slavas kāpnēm niekos un bēdās.
link