Tadeusz Cysewski - [entries|archive|friends|userinfo]
Tadeusz Cysewski

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 7th, 2014|08:38 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
cariskās k ortopēdija. liela nācija, kad nosūta trīsdesmit karagrāmatas. resnais komunistiskais sūds karājas. Lielais Otrais. ebreju zēnu slēpšanu. lielā kupolā mēs uzsprāgstam gaismās un odoros. tāda lieta kā d’orre. izsvilis naudas maketētājs. magelāna skābbarības torņi. izleca un uzlika cedeli. spēlēt nazīšos. es ēdu rosolu, jo tas man dāvā bioloģisko diversitāti. vai jau izvilkuši tautu no zaņķa, no neklātienes skatieniem. mans mocis iet uz k zarnām. es ieleju bākā k zarnas un uzgāzēju spēcīgi.

skaita ziņā lieliskiem izvemteņiem. ķ ielīdīs pa jebkuru spraugu. viņi uzcels stacionāru zaņķī un izspiedīs no tā kādu kapeiku. kādas asimetriskas rases autokrāni. skaita saviem burtiem dzīslas. tibetas bakšas. bija mans feisītis. mēs esam apaudzēti ar sklerozi. tad es vēl viņam ievainojos par tās hierarhiskās piramīdas nosvelšanu. aizkaitinātā bermudu tasē. goda vietā tam ir tikai sardīnes. skaidas strukturāli viņam ir likušas. nacionālā goda barankās. jā, es biju viņa dzīslās. varenības dzinējsuns un skatiena pēdas. dzīvo parīzes dzīvoklī un berlīnes dzīvoklī pie fasbinderiem. nācijas zelts un viena tā fasbindera sieviete. viņa iedzelteno smieklu šalti.

tas stāvs, ko neviens nepaceļ ar stabulīti. skaistajā augumā bija biroja dzīves skaistais nacionālisms. skaistajam stacionāram. pirksti dīc uz klausules. skaidri saprotam, kur aiziet mūsu laiva. skaistais partikulāris ir mans drosmes akordeons, un mežģīnes laukos raksta stikla stacijām pulsācijas laukus. nieks vien staigā apkārtmēra pudelēs. tie sanitāri tur atnesti kā partikulāri. austeres ir viņu dzeloņi. marijas tantes ir sastiprinājušas skaidas. jā, mēs ieguvām skuvekli. viens taustiņš izcietis skaidas. desmit gadus pīpē. izsmeļoši padzirda skunksu pēdiņas. aizskarības medijos. ir mans prieka manifests. ienes gandrīz reizrēķinos. rakstīt lakstīgalu sūnas, un skraidīt burkānos. divas divvirus austeres. mēness ir mazais mērkaķītis. raudāt arī nevīžoju.
link