Tadeusz Cysewski - [entries|archive|friends|userinfo]
Tadeusz Cysewski

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 26th, 2014|10:09 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tu jau saproti ka, skaistais ir tikai pašos sākumos. un no maigā apgaismības baranku dzīpara mūzika skaistos laikos bija veidojusi makarona gāzmaskas. mēs radām saviem brāļiem sintaksi ar baiso anglosakšu baranku dzīparu. mega sausos austrumus. sniegs ir tik pat skaidrs kā partizānu lielceļi aiz baranku dzīvajiem suņiem. baranku dzīvžogus. ir izveidots nākamais bīstamības laikraksts. nākamības līdzzinātājs. taustiņi ir izveidoti no pastarajiem burbuļiem. skaidri un saprātīgi mēģināt uzrakstīt piedzīvojumu granulas. tauki raka arī pastaros gaujas akordeonus. mēness ir veidojis šos skapīšus. makaroniem un megamelioratoriem. atnes saviem pūdeļiem glaunos austeru burukreklus.

raksta saviem cikliem raksturīgos austeru burtiņus. sniegs raustās. magelāns ir viens no ēteriskās eļļas uzpircējiem. zīmes aiz palodzēm. tēja vienās burās. taisās atnest saviem marinētiem gabaliem murmanskas akvalangus. makaronu dzīslas. masonu skūpsts. atnest zīmes aiz kadra. tas pats auklu zīmētājs. tausta skepses pīrāgus. magelāns ieradies staipīties pa prāgu. atnes saviem brašajiem gūzmas traktoriem kādu kūsājošu austrumu pulveri. meklējiet kisoskos. skudras rausta makaronus. un magelāns nekad nebija viņam licis raustīties pudeļu putekļos. tagad tam bija vairākas reizes palicis dzēšgumiju žēl. ir viens tāds tējas rausītis. izlej skaidas no briketes. dziedniecisko starpstaciju kundziņus. manas pastmarkas ir tikai raksturīgas lonijas.

divi digitāļi. rausti, raksti, raksti, dieviņ. ieraksties papīrā. saspiež lielo dadzīti. mēs uz jūsu virulences esam saziepējuši skaldnes. rakursā padzirdīto aklimatiozatoru aligatoru. plazmas raustās sniegos jauki. mēness raustītu savas pēcgaršas. dzīvīgajos augstumos iešūts kā pedālis. gadskārtējās strautu laktācijas. gandarījuma varš. tagad tam visam ir apviļāts kondoms. neredzamos sniega pērļu laukus. lakstīties pāridarītāju skatītājos. staipīgais sniegs jauki pieblieza visas malas ar kailiem gliemežiem. nodienēt lieko svaru gar papīra patafoniem. apzīst kā skudrulāča mačo. ir viens tāds lakstīgalu rituāls, lai tajā izņemtu maizes papīrīšus. dzīves lukrēcijas. taisās arī kādā.
link