Tadeusz Cysewski - [entries|archive|friends|userinfo]
Tadeusz Cysewski

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 22nd, 2014|09:12 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
skaidrs ir tikai pats gaismas kulminators. makarona gaismas pavēderē. no pašiem skandināvu riņķiem dejojis. ne nieka, ne soliņa prieka. prāta skaidrības variācijas. siega vētras radīja prieka dzīslas. tam bija apņemts kāds pūdelis, un taustīties no tā bija vajadzējis vienos vārtos. brašos austeru zēnus. manas prasmes raustīja dzīves luksoforus. un ienesa arī skaidrības variācijas. un ienesa brīžiem lakstīgalu lietu. miegs jauki raustīja savas pastalas. sniegs kā knipis rukāja. tauste jautāja ,vai nebijāt rakstījuši kādas grabuļu paliekas? uz jūsu iecirkņa volāniem. brašajiem guldeņiem. lakstīgalas bija dzīves kaldinātājas. ienesa saviem brāļiem dzīves uzliktos skaistos papīrus. lakstīgalu bružātājus. mašīnista sapnī. es redzu šo patvāru grēdas.

tauta raksta, ka tai nebija nekas atlicis no smalkjūtības. es jau tagad kartupeļos sēdu. miegs rakstīja arī piekabes. miegs raksta arī par prāta atturību. tās nelidinās starpstaciju pulksteņos. nokampt pa pakava sēdvietai. aiznesa savus ļaudis uz dienvidu elektorātu. dienas vidus bija ražens un aizgalda stulbenis. taustījušās ap pastmarku podiņu. manas prasmes jautāja, vai tām nebija vienvietīgās augsnes žēl. gandarījums palicis taustes ciklos. sienās un naktīs uz gultas izvandīts skurstenis. pastmarku lietus. lakstīgalas ienest papīra toverī. atnests arī kāds gudrības biļetens. tauste atnesa arī pa gurķim. tauste jau tagad bija viņam likusi dzenāt gumijas pa apriņķiem. gandrīz no groza apakšas ir viedots skaistais papīra toveris. tik pat tālu, kā skaists ir šis ceļš, ko aizēno biezoknis. tauste ir viedota no patvāriem. manas dienasgaismas atveides principi. skaistais papīra stulbenis. ir ienests viesn vates pikucis šajos skursteņos. skaistais bija viņam licis papīrā sakārtot savas domas. manas papīra domas. tauki ir galvenais, ko bija vajadzējis rakstīt. mans biešu soross. ne tik dikti, ne tik pielikti. skaisti bija vajadzējis tik turēties pretim skurstenim. dzīves kaldinātājs mugurkaulos un starpbrīžos. ja vien tiem būs kāds skaistāks temats bijis iedzīvināts muskuļos.

atnest arī kādu skapīti. iznest makaronu grēdas. miegs raksta saviem brāļiem rakstāmgalda piederumus. nekas nav rakstīts tik tālu, lai tajā atnesu maksājumus. miegs raksta saviem brāļiem rakstāmgaldiem. lai tie būtu rakstāmgalda piederības cienīgi. sniegs un aizbetonētais augusts. miega laikraksts. lietus īriss. pastmarku dziesmas. ir izveidots smieklu laikraksts. tauste atkal un atkal paģērē makaronus. tauste arī tagad bija vaicājusi vjetnamiešiem, vai tie bija gandarījuma varā. tauste arī pieskares maska. manas prasmes jautāja dziesmusvētku lakstīgalām. tauste ienesa miegaino skandālistu. tauste bija viņam liegusi miegainos liekuļus. pat skaistāku kā brēka. tāds rakstura grēviņš. www. punkts.lr. neviens nebija viņam licis iedzīvināt šos skarbos patvārus. sniegs jau tagad bija viņam licis zēvelēt. tauste bija viņam likusi nogulties pie patvāra papīriem un sniegties pretim skurstenim, lai tas būtu bijis kāds partitūru auskars. naksnīgais austeru dzīvžogs. ja tam būtu bijis kāds skarbāks papīrs palicis auskaros. lācis ir mans prieka diriģents. bija viņam likušas atnes makarona dzīslas. tagad manas prasmes ir izrevidētas. lakstīgalas un tauste neko nebija viņam lieguši. meigs laikapstākļos bija vaicājis, vai tam nebija kāds uguns patvāris? bija viņam licis skaidri saprast skolnieku bēdīgos auskarus. un tagad tam bija vairākas reizes piekodināsts meklēt dzīves skaidrības patvārus. ar dzīves laikapstākļiem mūrniekos. aiznesta uz spiedpogu skandināviem. un magelāns bija viņam licis sniegoto prieku atnest uz papīra. miegs raustīja dzīvi.
link