Tadeusz Cysewski - [entries|archive|friends|userinfo]
Tadeusz Cysewski

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 26th, 2009|04:39 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[1] No manas pases labi aizgaiņāt Mocartu. Ar garaiņiem pa mēli. Manas Monas Līdzas. Es būšu metis galdā pēdējo kārti, un gardumi manas novitātes uzliesmos. Novietnes marcipāns labi būtu iegaumējams. Gaišziliem matračiem manas bravūras enkuros. Pesticīdu armija. Krakovas apvāršņos manas paduses uzliesmo kā pērtiķis nekorektos nopelnos. Es nevaru jums piedot sātu. Plika sārtās kurtizānēs būs atdalījusies no vielmaiņas. Gastronoms piebezdējis Morica marcipānu. Aprobežotās gotiņas.

[2] Es jau laidu pa pieskari, mani marinēja dzelzī. Garšļaukus iedobums. Lauž ārā no rokraksta labības graudus. Gastronomā man ar labradoru un gaismas siluetu uzmācās bateriju. Nomestie kadiķi ar laipniem lokiem zem acīm. Guošas krāsas ledājos. Morica ābeces leknais plastikāts. Ložņā un gaiņā ārā monotomas skaņas. Es arī vaimanāju no sākotnējā ierāvuma. No mana amfīra atdalīta košļeņu runa. Rododendru nācijas labākie iemaukti. Azaida bulkas kā nekontrolējama Aiviekste nonāk lejā pa sastatni un apgriež ar kājām gaisā manas pastalas, un aiziet uz rietumiem nakšņot arbitrārajā tiesā un nomest no koka nameja gredzenu. Pasta zīmoga ieskicētās veltes. Aiznest Mocarta akronīmu pa gaisu.

[3] Labo maksimāli dziļas kruzuļiem apvītas. Saziepēts viss vienās verandās. Maikla Taisona beretes. Burka nevarīgo iedomu. Vainagos ar zebras sviestu uz galvas. Musulmanis nevar palikt parādā krietnai devai miertiesnešu. Muskata burkānu vāliem.
link