Tadeusz Cysewski - [entries|archive|friends|userinfo]
Tadeusz Cysewski

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 22nd, 2008|03:09 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , ]

(26) Družnijs suka, pradažnijs suka ar kapuci pa galvu. Melhiorā mēs viņu redzējām, un atmiņa neviļ. Lētas biļetes, koķetērija, monotons godalgu vācējs mani aicina pie dziesmas. Ar dzestru amuletu aizkalst balss. Es baudu šo rudimentu ar basām kājām. Maksa par tualeti momentāni gārdz kaklā. Manām kodolraķetēm ir zosāda. Apokrifisks nožogojums, kas pilns ar tarakānu zīdu. Es atkārtoju sveču liesmas. Tarelkas ar badmintona astēm. Es baidos no tauku slāņa beigtās zivīs. Patiesības trobelējums. Mežotnes kapos var labdarībai nodoties. Es biju nomīnējis labo krastu par godu maziem zvēru slīcinātājiem. Esi arī tu uzblīdis un gaidi maisa papildināšanu. Maisa tailenols. Ierakumos ir parādījies mauzolejs. Es biju katarsi lokāli vainagojis. Zemitānu tilta lokainā baudkāre. Mazgadīgs bulīmijas tampons. Labāko algotni es nespēju izgudrot. Vaimanāt savos tēvišķajos gruntsgabalos. Marinēt gurķus un skraidīt pa svētnīcu plikam ar garu asti un ausīm garām peldkostīmu stendam un rabarbermaizes slavas altārim. Manos kokos peldas ezis un saka – ir garīdzniecība nieki. Piedāvāju nomest visu lieko un slīgt pateicībā par amoralitāti.

(49) Drostaliņa mantu glabātāja meta svaru kausus gaisā, nokrita uz dirsas. Vaimanā par iespēju skatīties hokeju. Es pats to vērtēju šādi – maksa par traumatismu. Mēnešreizes ir aizgādnībā paņemtas sēra salvetes. Marodieri vaimanā, ja ziņas par traumatismu ir atgādinošas. Bailes zaigo ar Skalbes pasaku palīdzību. Es piedodu šīm slīpajām meitenēm, jo manas azaida partitūras mūžam zaļos gumijas pārvalkos. Logos baidīties ieskatīties ir samērā dīvaini. Es baidos līksmot pietiekami. Klātesamības moments izvēršas nopelnos. Ar karstu gludekli pa klēpi. Memļaks atskārst, ka nodevība ir atliektiem galiem maisā ieskatījusies. Skaļa barības ievadīšana mēlē. Es baidos, ka manas siksnas nevarēs labot garaiņu krītu. Saulvedis kopā ar Saulcerīti manas barankas labo. Es atsaukšos uz šiem laika taisnvirziena kustību pārzinātājiem un ļaušu jums manipulēt ar kaltētiem āboliem. Marksisma vārdā pasludinu jūs par vīru un sievu.

(48) Rūpes par bērniem ir dievišķas. Manos apcirkņos ir divi tādi stāvi un abi karstasinīgi manto Gaujas Senleju. Selindžers medūzu biezoknī bija atklājis saderināšanās gredzenu. Biju izlīdis no šī cauruma un vēlējos labot iemantojamību. Uzšauju pa pakaļu un atbaidošos romanticismos gaidu. Skabargainos dēļos un Aiviekstes nobombardēšanas līdumos. Aicinu jūs labi apdomāt, vai nevajadzētu lobēt nomales bērnus. Skabargas aiz galvgaļa. Līmlentes lakstotāji. Mūžam slavenais spilvencilvēks ar zilām galvas segām. Man varbūt gribētos laimēt maktenīt labāku zobu. Horizontālos tēlniecības telpaugos. Marionetes lolos šos karstasinīgos zaldātus. Es baidos jūsos to atbalstīt. Patagonijas Artūra klātesamība. Būsim godīgi pret saviem albinosiem. Darīt tā, lai vienkāršas lietas nekad vairs neatkārtotos un vienmēr būtu štrunti pa rokai. Gundegas ieskābo ķīseli aiz ādas.

link