14 November 2012 @ 01:27 pm
šķirotavas stacija  
sajūsmina cilvēku stulbums. 

tikko redzēju kārtējo LDZ reklāmu par tēmu ''šķērsojam sliedes uzmanīgi''. video kāda kundzīte ar sunīti dodas mājās no veikala (es pieņemu) un vēsā mierā izdomā nafig man iet apkārt/pa tiltu, ja var pohuj nahuj izlīst tai cisternu rindai pa apakšu. es redzu, ka šim cilvēkam dzīves pieredze un psrs laiki gudrību nav devuši. protams, cisternu sastāvs sāk kustēties un sunītis mājās aizskrien viens pats pie meitenītes, kura nu jau ir bārene. kas notiek ar nesaprātīgo kundzīti, es domāju, visiem ir skaidrs, lai gan mirgojošas, kaucošas ātro mašīnas video neparādās - no kundzītes ir uztaisīta kotlete.
nē, bet nopietni, cik stulbam ir jābūt, lai iedomātos ko tādu darīt. kur tur ir loģika, kur? for the record, visticamākais arī manā paziņu lokā ir pa kādam šādam ģēnijam. es saprastu vēl līst tām cisternām/vagoniem pa starpu..bet pa apakšu. tfu, man jau no tādas domas vien neomolīgi paliek (un to saka cilvēks, kurš pa ķemeru baltā grausta izdrupušā jumta malu staigāja bez mazākas baiļu sajūtas). dauņu bars. kāds sakars vispār? un daudzi, izrādās, tā dara. katru dienu pie tam.
var jau būt, ka, ja tu ar galvu nedraudzējies, tad tu esi pelnījis, lai to galvu pārvērš belašu masā. common sense not found.

za to LDZ mājaslapai ir manām acīm tīkama naksnīga dzelzceļbilde lapas augšpusē. jā, nu man jau arī patīk tās sliedes un vagoni. bet ķēpīga nāve šausmeņu stilā ar kaut kā nevilina.
 
 
( Post a new comment )
Tas kuce: truth is[info]slackerbitch on November 14th, 2012 - 04:08 pm
Viņiem vnk ir apnicis dzīvot un zemapziņa skubina - ej, palien zem tās lielās dzelzs mucas. Tai tantei klipā varbūt tikko apgrieza pārdevējas algu.
(Reply) (Link)
Āksts[info]scaramouche on November 14th, 2012 - 05:55 pm
dabiskā atlase.
(Reply) (Link)
nē: end[info]sugarmint on November 18th, 2012 - 07:57 pm
Dažiem cilvēkiem vienkārši ir kaut kāds pašiznīcināšanās gēns. Kā jau te teica - dabīga atlase.
(Reply) (Link)