Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl


28. Augusts 2013

Pieziimes Par un Ap @ 18:07

Garastāvoklis:: suud

ja buutu mobiljnjikaa internets - skypaa caur webcamu nofilmeetu un paraadiitu tev kaa lieku gardumus somaa un tad peectam apsarga glupo seju, kad es vinjam eju garaam sakot 'good bye' un vinsjh atbild 'good day sire' ar niger bezbrain smaidu. Francijaa vispaar baltas kraasas apsargu neredzeesi, taa vinjiem pienjemts, liels gorilla sargaa eedienu, lai ir taads, kas lielaaks un melnaaks par jebkuru zagli, taa lai vieniigais, ko vinsjh var ir iebiedeet, bet vinsjh to var labi, jo domaat ... vinjsh nezin, kas tas ir, vinjam arii nav jaazin.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]uusainaaaukle
Date: 5. Septembris 2013 - 11:43
(Link)
GACHO ir vārds, kas komentārus neprasa. GACHO muzikālais žanrs tiek definēts kā elektroniskās mūzikas, hiphopa un pankroka sakausējums, un kura šovi ir zināmi ar īpaši iedvesmojošas un pozitīvas enerģijas šarmu, kas caurstrāvo gan pašu grupu, gan koncerta apmeklētājus visā koncerta garumā.
[User Picture Icon]
From:[info]sickboy
Date: 14. Septembris 2013 - 23:55
(Link)
Vai tu labāk gribētu gudru un agresīvu apsargu, kurš tevi pieķertu katru reizi un slānītu ar pletni? manuprāt tev būtu jāpateicas Radītājam un apsargam, ka ļauj tev apiet sistēmu..
From:[info]swimpis
Date: 16. Septembris 2013 - 19:41
(Link)
Es labaak gribeetu Buut gudrs un agresiivs apsargs, kursh Tevi nokjertu un Tevi izdraaztu dirsaa, innit?!

Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl