Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl


12. Jūnijs 2022

piečakarēja II @ 21:58

...degradācija beidzas, kad ieraugi taku ceļu apvedceļu - trešo ceļu
endogēnā 'filozofiskā šizofrēnija' (n-loga Jāņa Zālīša 2010.gadā izgudrota diagnoze, kad tas bolot acis izbrīnījās (tēloja(netalantīgi)) izdzirdējis atbildi uz jautājumu: "Ko tu gribētu?" (opiātu atkarības jautājuma ietvaros)
teicu nefantazējot (biju vienīgais?): "lielu maisu ar heroīnu vai morfīnu." (nesakrīt ar maniem šobrīdējiem uzskatiem, vidēji liels pietiktu, mazāk ko dzīvot atlicis paļubomu)
visi citi esot teikuši: "gribētu, lai nekad mūžā nebūtu lietojis to sūdu" ..uhh reālisti, jautājums ir teju retorisks, atbildē taču var arī pafantazēt. vismaz būt godīgam.
trešais ceļš ir būt saskaņā ar radītāju - lietot vienīgi organiku (attiecas uz visām sfērām)
vai tomēr kāds iebildīs (un argumentēs, točna lūdzu!), ka cilvēku (sātana dzītu) nāvīgo ķīmisko indi (farmācijas drg) sintētiski radītu ir cēli izgudrot, ražot, izrakstīt, citiem pārdot un galvenais lietot?
un lai cik debīli tas neizklausītos - radītāja radītos ārstniecības augus aizliegt un demonizēt. katru tējas lapiņu, kas trobelē nopelnīt kādu lieku centu sadedzināt. nevienam nav vajadzīgs, lai mēs plebeji ilgi izvilktu. pārāk daudz var uzzināt, ja tas nepārliecina, tad vienmēr paliek - cigaretes un alkahols ir atļauti un izplatīti, jo apstulbina, iznīcina organismu, izraisa atkarību, tomēr ļauj strādāt (vergot) un plus mīnus izvilkt līdz pirmajai pensijai, ilgāk gan ne.

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]zivs
Date: 12. Jūnijs 2022 - 22:58
(Link)
tik skaidri tas redzams, bet greiza kārtība nav jaunums pasaulē

Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl