Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl


1. Janvāris 2022

no lives matter @ 03:42

Garastāvoklis:: recommended

bļed, vari paskaidrot kādā velnā dirsā tu iehujārīji sev indi, ko saukā par "vakcīnu"? Kopš kura laika mūsu paaudze skatās un galvenais tic televizoram? No potes cilvēki mirst pa labi pa kreisi, visi, ko zinu, kam skaitās kovid, ir to sātana šprici aizgājuši 2 vai 3 reizes paņemt. Cik ļoti tas pis pa smadzenēm? Cik balsta(booster) shotus ņemsi? Tu esi no tiem cilvēkiem, kas noliedz diktatūras iestāšanos? Austrālijā un Austrijā sevišķi labi. Bļe, potīgie galvenais neindējiet apkārtni un purebloods. Jo tagad tie kas izdzīvos jau principā ir nanotech kiborgi in making.
jauno derību lasījusi esi? Pēdējo nodaļu kā scenāriju šitajā genocīdā izmanto. Izdvīgi Hēgeļa dialektikas izmantošnai dumpja profilakses taktikās, sašķeļot tautu potīgajos un nolemtajos (bet veikalā, kurš ir pretīgs vienmeer bijis var ieiet, katrs potīgais nodeva visus nepotīgos un nu potētie jau kirdik agrāk vai vēlāk. bet vai ir iespējams ko darīt šajā situācijā? Ja esi jau sadurstīts ar pedofīlu radīto indi, ko lai dara?

Jā!
Ir iespējams, aizejiet pie sava darbadevēja, bosa vai tā cita, kurš tevi piespieda/pierunāja potēties un sadauziet mordu gabalos. To var un vajag darīt un ko dari, dari tu drīz.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]samarietis0x
Date: 1. Janvāris 2022 - 05:56
(Link)
Righteous
[User Picture Icon]
From:[info]ulvs
Date: 1. Janvāris 2022 - 14:50
(Link)
Imho tas substanču kombo, ko tu patērē ikdienā piš vairāk pa mozgu negatīvi nekā vakcīna.

Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl