Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl


30. Maijs 2020

Ugandian States of America (KEKistan) @ 01:20

cenzūra un "vecuma ierobežojumi" popkultūrā un jau tā pilnīgi izdomātiem notikumiem aizbāztā vēsture kļūst vēl nesaprotamāka. cenzūra(Ļoti plašā nozīmē) ir kā kredīts uz 100 tūlstošiem, kuru izdodās dabūt kādam nahaļavčikam žuļikam. pāris gadus (divus ar pusi (2,5 ir pāris, kuri gaida bērniņu (nerunāju par gejiem, kas adoptē bērnu un tad plātās ziņu aģentūrām, tas ir kā skatīties snuff filmu(atšķirās tikai šobrīdējais tādas huiņas legalitātes statuss (think saudi arabia)Geji gan lielās ar savu "geju kultūru", kas sastāv no grupveida seksa ap un down geju diskotēkās geju rajonos, vistrakākie ir geju parki, par to es uzrakstīju nodaļu, citur. Kad notiek sūda praidi, (ir praidi, kuros esmu ieklīdis hamburgā un londonā, tajā skvērā par kuru ir pareģojums. Visi masoni tiks pakārti trafalgārskvērā, un katru reizi kad to atminos, es simboliski uzturu dzīvu realitāti,kas no bezgalīgā daudzuma iespējamo un paralēli esošo pasauļu (kvantu fizikas zināšanas populārzinātnes līmenī ir pilnīgi pietiekami, lai sāktu aptvert neaptveramo, tas nozīmē beigt

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]sramgni
Date: 30. Maijs 2020 - 21:50
(Link)
Sveiki! Mani sauc Ingmārs un es gribēju teikt, ka šis darbs tev ir izdevies ļoti labi. Tas ir tiešām jauks un unikāls, un, iespējams, ne šodien un ne rīt, bet pavisam drīz tu saņemsi pietiekami daudz atzinību un komentāru, cik vien vēlies. Nekad nepadodies, neskatoties uz komentāriem vai naidu, ko tev var nākties saņemt. Tavs darbs ir skaists un unikāls. Nekad nepārstāj nodarboties ar to, kas tev patīk. Tu esi STIPRS/STIPRA, tu vari to paveikt, es tev ticu pilnībā un vēl vairāk. Piedod, ja es tev šo ziņu kādreiz atsūtu vēlreiz, es tikai gribu likt cilvēkiem justies labāk, un es domāju, ka visa māksla, kuru rada cilvēki, ir skaista savā īpašajā veidā.
[User Picture Icon]
From:[info]swimpis
Date: 1. Jūnijs 2020 - 09:03
(Link)
patiesībā aizmirsu uzrakstīt galveno- Cenzūra rada Paaudžu Frikciju. kad atklāj, ka tev ir melots. palielinās iespēja dumpoties.

Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl