Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl


24. Marts 2016

Masons still FREE @ 10:04

Garastāvoklis:: jomosapiens

 

Comments

 
From:[info]schizophreniac
Date: 6. Jūnijs 2016 - 13:00

Re: s.

(Link)
Pēdējo reizi satiku Dānijā, 2014. rudens, pēc kārtējās atlaušanās kārtējo reizi bija sadurstījies. Nav ne jausmas dzīvs vai miris. Aļī diez vēl dzīvs? Pats vēljoprojām vazājies apkārt ar visredzošām un aklām acīm izklaidējot cilvēkus, vai tomēr LV tā neiet cauri?
From:[info]swimpis
Date: 29. Jūnijs 2016 - 06:47

Re: s.

(Link)
es i latvijaa pabuunu i citur, nesen paaris dienas biju berliinee. par aljii nezinu, bet jau pagaajšgad kāds ziņoja, ka elektrons miris.laikam par daudz watu bija un bačas beidzās. blje, kas jādara lai nebeigtos?
From:[info]schizophreniac
Date: 29. Jūnijs 2016 - 20:18

Re: s.

(Link)
Lai vieglas smiltis Elektronam. Reiz sēdēju un domāju, kā elektroniem self-awareness darbojas, un kā viņi atšķiras viens no otra. Parādījās prātā vīzija par Elektronu,kurš sastāv no daudz apaļiem elektroniem un tagad viņi ir karaļi, jo Elektrona elektroni sazinās ar mūsu elektroniem un saka - Šis ir Elektronu Elektrons, the king in service of Joker archetype aka trickster.

Saņēmu Elektrona vēsti, aplis aplī, un abiem pa vidu zvaigzne,kuras stari ir vienīgie,kas savieno mazo apli ar lielo apli. Varbūt zīme no Elektrona, ka viņš starp dzīvajiem un mirušajiem iesprūdis.

Uz pēdējo jautājumu atbildi Tu pats zini, bet svarīgāks ir jautājums - vai tiešām leģendārajam Saimonam zemapziņā mājo bailes, bailes, ak Nāves bailes, vai Tu šo jautājumu vienkārši uzdevi pieklājības pēc - sak, tautā pieņemts ka mirt viegli ir grēks un skauģi nenovīdīgie Tevi kaunina par to ka Tu pārāk jauns dēliņ, palaid mani pa priekšu uz to procesu kur no Tevis tik fragmenti paliek uz Zemes.
[User Picture Icon]
From:[info]swimpis
Date: 24. Oktobris 2016 - 22:49

Re: s.

(Link)
man nav nāves bailes, man ir lomku bailes

Riebīgais mušmirmušmis

papīpē vēl