alpu dakteris

30. Septembris 2020

02:08 - 1/3

sandra man zīlēja nākotni 14 mēnešiem uz priekšu, man uz dullo, patiešām uz dullo bija jānosauc 12 (pazīstamu) vīru vārdi. pilnīgi uz dullo 4 no 12 bija dažādi tomi (jorku neskaitot).

08:21

es šorīt mārvelam prasīju, ko lai labu izdara. viņš ieteica satikt kādu, kurš ļoti ilgi nav redzēts. vinš gan jau nespēja iedomāties, cik ļoti es šo vēlējumu piepildīju. tieši tik, ka manā baiļu mājā ieradās aptuveni 5 gadus neredzēts toms, ar kuru nekad mūžā neesmu runājusi (kaut vinš apgalvo pretējo), bet neko - ģeogrāfijas spēle iet no rokas un mēs esam kā labākie draugi, beigu beigās pat šis toms saprot, kas ir mārvels. tā arī ir tomu kopīgā iezīme. man ar citu tomu (ar tomu, ar kuru esmu tikusies pēdējo piecu gadu laikā, tā teikt, vairākkārt) arī ir kāda kopīga īpašība - abiem lobās āda, kas patiesībā ir fonofesta netīrumi. es īsti nezinu, kāpēc mēs neesam iekrituši daugavā un noslīkuši, jo, racionāli raugot, ja cilvēki staigā pa koku virs daugavas tā, kā to darījām mēs, tad ir jābūt nokritušam un noslīkušam. bet īsto laimi - pasaules labāko vietu - var atrast tikai lejā pie koka. un mums nevar būt nekādas sajēgas par to, kālab mūsu kalps pēc atvešanas stāsta ojāram, ka mūsu dialogi ir bijuši kārtīgas komēdijas vērti. nezinu, jo patiesībā mēs esam ļoti kulturāli (un ar katru dienu - aizvien inteliģentāki) cilvēki, kas organizē glābšanas operāciju ezim, kurš ir nolēmis iet uz tumora albuma prezentāciju. protams, visi ir pelnījuši, tomēr mums bail, ka gan jau atrastos kāds, kurš ar ezi gribētuspēlēt futbolu, tālab rīkojam glābšanas akciju ar ādas jakām. uzrīkojam un beigu beigās sludinām doršību, piepūšot un palaižot tumora atmosfērā elzas pēdējo prezervatīvu.

13:36

tā kā man vakar bija traucēta smadzeņu darbība, atklājās pāris jaunumi mūzikas dzīvē. piemēram, mobijs ir pametis muzicēšanu un kļuvis par ugunsdzēsēju. viņš strādā ugunsdzēsēju mobijā rīgā un ir paspējis saņemt apbalvojumu "mēneša ugunsdzēsējs" (gan jau vairākkārt).  tad, kad es gribu stāstīt par to, ka tas un tas cilvēks nav pirmais, kurš darījis to un to (pasarg dies`, tam tiešām nebija nekāda sakara ar seksu), es visu saputroju un pasaku: "šis nav cilvēks pēdējais!" kad es daudz domāju,  man sastingst kreisais vaigs, bet, lai to izstāstītu, es paziņoju, ka man no domāšanas sāp "šī puse" (un ar pirkstu bakstu kakla viducī. no ārpuses). kad sandra ir uz mani izapsaukājusies par to, ka es māku rakstīt īsziņas, bet viņa nezina nemaz alfabētu, iesaku viņai izžaut drēbes saulainā lietū.

16:12

pīles gaļā man patīk tas, ka tā var palikt veca, jo tikai ar vecu pīles gaļu sanāk mani mīļākie - vecas gaļas un krāsainu maķīšu - salāti.
Powered by Sviesta Ciba