03 Jūnijs 2010 @ 02:26
 
Vispār es gribēju atzīmēt kalendārā divas lietas.

Pirmā: Šodiena bija viena no fantastiskākajām dienām, kāda pa ilgiem laikiem bijusi. Gribētos, lai kaut vai uz pusi tādas sajūtas ir biežāk. Tas pozitīvisms, kādu dvēselē ielej Didzis ir vārdos neietērpjams. Un ir grūti atcerēties savas asaras, kad es biju pārliecināta, ka viņš pazudīs no manas dzīves pavisam.
Un tad ir Lita, kura mani aizvelk līdz futbolam, kur es sēžu un domāju - ko tie cilvēki saskata tajā -- nākt un sēdēt divreiz pa 45min, kur bumba šaudās no viena laukuma gala uz otru un vienīgie interesantie momenti ir gōli, kas ir reti, un traumas.
Nē, nē, Futbols ir jāspēlē pašam, lai būtu interesanti.
Un tad ir Viva ar Mārtiņu, ar kuriem var vienkārši sēdēt uz kaut kādām random trepēm, pļāpāt par pēdējām muļķībām un vienalga labi pavadīt laiku.
Un tad ir mājās. Suns, kurš kā psihopāts skrien, lec, kož un dara visas iespējamās muļķības, lai tu saprastu, ka dzīve bez suņa būtu garlaicīga.
Skype, kur sakrājies vesela tonna ar sarakstītu spamu, kuram tev vismaz pa diognāli jāizbrauc cauri, lai nejustos kā pilnīgs nūģis, kad puiši, kuri patiesībā nav puiši, apspriež kaut kādu tur `kaut ko`. Vispār jau parasti es sarakstēm nepieķeros, bet šitā ir jau no 30.janvāra un tas spars, ar kādu tur tiek rakstīts, nav nobeidzies. Pārsteidzoši. Pozitīvi. Visnotaļ, ļoti uzjautrinošas sarakstes. ^^

Otrā: Billija galvā pirmo reizi sanāca putra un es uzķēru, ka tas arī ir cilvēks, nevis tikai papīra zirdziņš, ar kuru es spēlējos. Es pat gandrīz sāku raudāt. Gandrīz.
 
 
( Post a new comment )
birch[info]birch on 3. Jūnijs 2010 - 23:57
Futbols ir vienlīdz labs, gan spēlējot, gan skatoties. Emocijas, tas ir tas, kas tur ir jāmeklē un ir atrodams. Īstenībā Rīgā katrā mikrorajonā varētu būt futbola komanda, FK Iļģuciems, piemēram satiekas ar Purvciema FK Guļamrajons. Tad būtu vēl interesantāk. Paseko līdzi Jelgavas spēlēm virslīgā, viņi veido to, ko LM, Ventspils un Skonto nekad tā pa īstam nav mēģinājuši veidot. Prieks, ka atnāk jauns klubs un uzreiz ir redzams, ka viņi domā pareizā virzienā. Fanu piesaiste - lokālpatriotisms, viņi vienīgie to ir sapratuši. Esmu pat gatavs braukt uz Jelgavu, lai redzētu, kādu spēli. Turklāt klubā darba valoda ir latviešu, vienīgais klubs LMT virslīgā, kurā tā ir!!! Un, jā es zinu, ka ieraksts jau nav par futbolu. :)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Ķirsīts[info]sveces_liesma on 4. Jūnijs 2010 - 22:45
Nu tad, kad lido uz Jelgavu - paķer mani līdzi un parādi, ko nozīmē emocijas skatoties spēli. ;) Labprāt izbaudītu un mainītu savu viedokli par to, ka tikai spēlējot pašam, var izjust "futbola garšu". ;)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
birch[info]birch on 6. Jūnijs 2010 - 22:55
Sarunāts! Bet tad nopietni :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Ķirsīts[info]sveces_liesma on 7. Jūnijs 2010 - 12:29
Protams. :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)