apziņas · mijkrēslī · dziļā · pamostas · bezgalība

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
the cure būs tik daudzos festos vasarā. ah, kad tas beidzot notiks?
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 31. Maijs 2012, 19:48, [info]wraa commented:
Jā, es arī kādu brīdi domāju, ka varētu aizlaist uz kādu festivālu, kur ir The Cure, bet tad es sapratu, ka visi festivāli, kur viņi spēlēs ir 1) dārgi (kas gan ir normāli, jo festivāli kā tādi ir dārgi); 2) ar varbūt vēl pāris interesantām grupām (kas vēl vairāk pasvītro, ka viņi ir dārgi, jo nav jēgas maksāt 100 Ls (kas pat ir maz priekš festivāla) par 2-3 grupām); 3) visi foršākie festivāli ir maijā vai jūnijā. Es gan esmu atradusi divus variantus, kur vienā dienā par +-50 EUR var redzēt The Cure un vēl kaut ko man interesējošu, bet viņi abi ir nekurienes vidū + viens man nespīd, ja gribu iet uz savu izlaidumu. Un kāda vispār jēga no tādas ķēpāšanās.. un tomēr redzēt The Cure būtu jauki. Veco labo laiku labad jau it kā vajadzētu.
* * *
[User Picture]
On 31. Maijs 2012, 21:58, [info]konstruktors commented:
Es būšu Roskildē :P

(kā brivprātīgais un būs 32 stundas jāšansē par 243 eiriku biļeti un pāris ēdienreizēm)

[User Picture]
On 1. Jūnijs 2012, 08:42, [info]superdudinja replied:
bet no tā laika, cik būs konču laikā un cik, kad nekas nenotiek? es arī par tiem brīvprātīgajiem esmu domājusi, bet vismaz LV positivus draugu pieredze rāda, ka nekāda jēga. esi tur, bet redzi nulli.
[User Picture]
On 1. Jūnijs 2012, 15:50, [info]konstruktors replied:
Man būs jāstrādā 32h, naktī no otrdienas līdz trešdienai 16h, pēc izvēles ceturtdienā vai piektdienā 8h un 8h pirmdienā pēcfesta un mūzika ir no ceturtdienas līdz svētdienai, tā kā es palaidīšu labi ja 12.5% no visa garām, un to arī varēšu izvēlēties ko palaidīšu garām. Būtībā man jāstrādā festa Warmapā un pohās.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry