Veidojums - ..nu tagad visi raksta par sniegu. [entries|archive|friends|userinfo]
Subjekts

[ website | Otrais korpuss: palāta - JC ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

..nu tagad visi raksta par sniegu. [27. Okt 2003|19:10]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es arī pakļaušor bara instinktam un uzrakstīšo šo to, ko es domāju par sniegu.
Balts, pūkains, spīdīgs- tās visas ir laicīgas lietas. Mana attieksme ir: "nu pagaidi, tūlīt kļūs siltāk, tas snigs pārvērtīsies par slapjo draņķi un nebūs ne tik balts, jo to jau sen būs apķēzījuši mūsu mīļie sunīši un kaķīši, ne pūkains, jo tā jau būs kļuvusi par vienotu sniega masu ar dubļu piedevu, ne spīdīgs, jo ir ieturēti divi iepriekšminētie punkti...
..un tagad man kāds vēl teiks, ka tas mīļais jaukais sniedziņš rada prieku!!!! paskatieties uz nabaga bērnņiem, kuri ir izvārtījušies tajos sniega dubļos, tajos mājlopiņu mēslos, slapji, piloši un vēl lien apkampt to pašu jauko kaķīti, kura izkārnījumi ir uz mazuļa piedurknes..
Un lai tikāds pamēģina pateikt, ka tas ir izdevīgi!! Ja tu neesi Sala Vecis (paskaidroju: дядька с салом) tad tās mokošās sajūtas, ko izraisa pilošās drēbes, ir spējīgs izturēt tikai tas, kam jau vienalga (tātad: mironis)..


Priecīgus visiem Ziemassvētkus..

ceru, ka garīgais uzlabojās...?
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:27. Oktobris 2003 - 19:29

ir daudz skaistā.

(Link)
sals. ap 10-20 grādiem. kupenas līdz viduklim. piecelies brīvdienā saulei smaidīgi veļoties dzirdri zilajās ziemas debesīs. saģērbies. daudz kārtās. silti un smaidīgi. un ej meklēt ziemu. mežā. uz upes. krīti kupenās un smejies aiz laimes. aiz prieka par dienu. par sniegu. par visu. stāvi zem kokiem un gaidi kamēr baltais brīnums birs pāri. klausies aizmigušā meža gudrības klusumā. baltais. visur. dzirdrais. visur. un arī tevī. staigā pa upi un taisi taureņus sniegā. raksti bezjēdzīgus vārdus. sniegā. iedomājies to dziļumu apakšā. mierīgo, dziļo klusumu zem tevis.

es nemāku rakstīt tā, kā gribēju. ceru, ka Tev nepalika sliktāk.
From:[info]malefici
Date:27. Oktobris 2003 - 19:43
(Link)
vienmēr zināju, ka tu esi optimists :)
[User Picture]
From:[info]subjekts
Date:27. Oktobris 2003 - 19:49
(Link)
.. bet tas taču ir tik jauki, kad mazulītis var spēlēties .."izbaudīt visus ziemas priekus"(līdzīgi, kā prieku biksēs, kad tās sāk piesalt pie kājas, jo.. nu ir sals.. bet tur ir liela daļa H2O....