[icon] present simple - twilight
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Subject:twilight
Time:12:41 pm
Manuprāt, tajā Krēslā ir kaut kāds hipnotizējošs kods iestrādāts tieši 16-19 gadīgiem jauniešiem, jo uz mani tas neiedarbojās un filma likās parasta, jā, PARASTA. Kas tur bija tāds, ko citi saka "paldies par filmu. esmu izšuvusi Edvarda portretu krustdūrienā un piekāru to pie sienas. Un vēl man ir Edvards-piepūšamā lelle, to man māsa no Londonas atveda. Tā lelle ir cilvēka augumā un es katru nakti ņemu Edvardu sev blakus.
Es pateicos Dievam, ka Stefānija izdomāja Edvardu. Es bez viņa vairs nevaru.. Viņš ir mans liktenis, es to jūtu, es katru nakti viņu redzu sapņos..."
WTF???
Nezinu, kādu dziesmu es dziedātu , ja izlasītu grāmatu, bet nekad nedarītu, kā dara šī meitene: " es nevaru savu dzīvi iedomāties bez šīs filmas,katru dienu divreiz noskatos."
WTF???
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]lyrfeel
Link:(Link)
Time:12:14 am
Well, es arī neko tamlīdzīgu nejūtu, šobrīd lasot Twilight savos 25 gados - tikai izgaršoju autores fantāzijas, baudu storiju kā tādu utt.
Bet jāatzīst taisnības labad, ka savos 16-17 es biju tikpat slima, kā tās meičas šobrīd ar Edvardu, bet man toreiz bij cits pielūgsmes objekts - kādas puišu grupas dziedātājs 8))
Ir cilvēki, kam šāds posms izpaliek, bet nu man ir bijis, ļoti labi atceros un saprotu tās kreizī fanes XD
Tam visam ir izskaidrojums tīri fizioloģisks, es domāju, hormoni, sava ideāla meklēšana, fantāzijas utt. Tajā vecumā mīlestība gāžas pāri malām un vajag to kaut kur novadīt, tiek meklēts kāds piemērots objekts visādos nereālos tēlos un personāžos. Un tas viss līdz brīdim, kad tiek atrasts labs kadrs reālajā dzīvē un šitās fantāzijas vairs nevajag
(Reply to this) (Thread)


[info]starsailor
Link:(Link)
Time:07:54 am
var jau būt, bet nu, mīļā, vai tad tik apsēsta tu biji. Šī pilnīgi tāda kā pandēmija. Tad jau vērtīgāka atklāsmju un atziņu ziņā bija filma HE`S IS NOT THAT INTO YOU :D
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]lyrfeel
Link:(Link)
Time:04:15 pm
You have no idea.... 8))) Or, You can get the idea! :D
Vispār es to tā nepubliskoju, man nevajadzēja visu pasauli mēģināt pārkliegt ar savām jūtām, es vienkārši dzīvoju, elpoju to mīlestību, kas man tobrīd bija, tur ar visādām plakātu, kasešu, disku būšanām, fanklubiem utt. :D Jāatzīst, tas man palīdzēja izdzīvot tai laikā, jo bij visādas tīneidžeru problēmas skolā, mājās utt., un bij labi, ka bij, kur domas pa īstam piesiet. Un tas pāriet.
Filmu to neredzēju, paskatīšos!
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]starsailor
Link:(Link)
Time:07:01 pm
da nē, nav vērts skatīties. Es vnk salīdzinu. Bet par to tīņu laiku-piekrītu, man arī bija tāds vecumposms... Un, kā tu saki, tas palīdzēja izdzīvot problēmas...
(Reply to this) (Parent)

[icon] present simple - twilight
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.