this is rea

« previous entry | next entry »
Tuesday Dec. 2nd, 2014 | 11:28

Desmit lieliskas vannas svara zaudēšanai.

link | comment | memorize


Comments {1}

‫‬‭‮‪‫‬‭‮҉Ingmārs‫‬‭‮‪‫‬‭‮҉

***

from: [info]sramgni
date: Tuesday Dec. 2nd, 2014 - 12:29
link

1. Kleopatras vanna.
Uzvāriet litru piena, pievienojiet tam 100 ml medus. Pagatavojiet skrubi no 150 gr skāba krējuma un 150 gr jūras sāls. Norīvējies ar sāls maisījumu, noturiet to 10-15 minūtes. Vannai pievienojiet piena un medus maisījumu. Esiet vannā 20-25 minūtes. Šī procedūra atjaunos jūsu ādu un piedos tai elastību.

2. Sinepju vanna.
Glāzi sinepju izšķīdiniet siltā ūdenī līdz plāno pankūku mīklas konsistencei un izlejiet to vannā.
Vannojieties ne ilgāk kā 10 minūtes. Uzreiz kārtīgi noskalojieties siltā dušā un ietinieties dvielī vismaz uz pusstundu.

3. Holivudas vanna.
Sakuliet vienu olu kopā ar pusi glāzes dušas želejas un 1 tējkaroti vanilīna. Visu lēnītēm lejiet vannā zem ūdens strūklas. Šī vanna labvēlīgi ietekmē vielmaiņu.

4. Liepziedu vanna.
Uzvāriet liepziedu novārījumu, ļaujiet tamievilkties 40 minūtes, pēc tam to pievienojiet jūsu vannai. Vannojieties ne ilgāk kā 20 minūtes. Liepziedu ēteriskās eļļas nomāc apetīti.

5. Dzeramās sodas vanna.
Ņemiet 200 gr sodas un 300 gr vārāmās sāls, samaisiet un tad izberiet to vannā ar siltu ūdeni.Vannojieties ne ilgāk kā 10 minūtes. Neēdiet un nedzeriet 2 stundas pirms un 2 stundas pēc vannošanās. Pēc vannošanās lieniet zem segas uz 40 minūtēm.

6. Kliju vanna.
1 kg kliju novāriet 2 litros piena ar pievienotu 1 ēdamkaroti medus. Ielejiet iegūto maisījumu vannā. Kliju vanna tiek uzskatīta par visefektīvāo no atjaunojošajām vannām. Tā lieliski savelk ādu. Vannojieties ne ilgāk kā 30 minūtes.

7. Priežu ekstrakta vanna.
Išķīndiniet vannā ar siltu ūdeni 50-70 gr priežu ekstrakta (to var iegādāties aptiekā). Vannojieties 15-20 miūtes. Lieliski tonizē ādu.

8. Vitamīnu vanna.
Vannā ar siltu ūdeni ielejiet litru apelsīnu sulas. Alerģiskiem cilvēkiem šādas vannas nav ieteicamas.

9. Rožu vanna.
Piepildiet vannu ar ūdeni, kas nav siltāks par 45 grādiem. Pievienojiet rožlapiņas un dažus pilienus rožu eļļas. Šī vanna lieliski mitrinās un pabaros jūsu ādu. Efekta nostiprināšanai vannai variet pievienot litru piena. Vannojieties 10-20 minūtes.


10. Terpentīna vanna.
Terpentīna vanna piedos jūsu ādai elastību jau pēc pirmās vannošanās reizes. Terpentīna emulsiju var pagatavot aptiekā- atbilstošu jūsu arteriālajam spiedienam. Cilvēkiem ar zemu asinsspiedienu ir ieteicams dzeltenais terpentīns, bet tiem, kam ir normāls asinsspiediens- baltais. Terpentīna vannas lieliski nostiprina imunitāti.

reply