Posted on 2008.02.16 at 10:49

Comments:


__________________
[info]spiritualized at 2008-02-16 19:49 (Linkz)

tl;dr

Tu ieņem aizstāvēšanās un attaisnošanās pozīciju, es prasīju argumentus, saņēmu minējumus un demagoģiju, tipiski.
Un homo sapiens populācija netiek attīrīta, tā tiek piegružota ar vien vairāk un vairāk, vēl jovairāk, kad apkārt skraida ar "elkiem" (Skat. F. Bekona likumu par atbrīvošanos no elkiem) piegružoti cilvēciņi un blēj par to, par ko nav ne mazākās sajēgas, kaut vai no zinātniskā viedokļa - es varētu sagraut tavu (neesošo) argumentu pilnībā, bet iespējams, ka esi viens no pro-life saulstariņiem, kurš maskējās zem mizantropa maskas un vispār noliedz visu pretdabisko un apreibinošo.
302cc9b4780f8cbef6f70c3a8417913050b6aafb
[info]mindbound at 2008-02-16 20:09 (Linkz)
Tad ņem un sagrauj, I am open to attack. Man varētu būt nedaudz interesanti pavērot, cik gan pamatots un neapgāžami argumentēts būtu Tavs uzbrukums manām pozīcijām.

Par mani pašu - es necenšos valkāt maskas; es tiešām esmu pret visa veida apreibināšanos, bet galvenokārt pie sevis paša un tiem dažiem, kuru dzīves ir arī manis paša. Par tiem tur, ārā man līdz zināmai pakāpei ir vienalga.
__________________
[info]spiritualized at 2008-02-16 20:15 (Linkz)
Nē, tu apreibinies ar savu pretapreibināšanās nostāju, -1.
Starp citu, kam lai es uzbrūku? Tev nav nekā, tu neko neesi pateicis, tas ir kā džeks pūkainā villnas džemperī kurš ienāk istabā, apsēžās uz galda un nobļaujas "Harlds Sīmanis varētu nostist tevi ar 79 gada gibson costum", tu viņam jautā "Un?", viņš atbild ar "pierādi ka nē".
Argumentus or gtfo, dārgumiņ.
Nepārproti, es neesmu nikns, I am mearly amused.
302cc9b4780f8cbef6f70c3a8417913050b6aafb
[info]mindbound at 2008-02-16 20:40 (Linkz)
Amused - par ko? Taču ne jau par manu sākotnējo izteikumu par narkomāniem pēdiņās, es ceru. Nepārproti arī Tu - man ir gluži vienalga, ka Tu smēķē marihuānu, un būs vienalga tik ilgi, līdz man tas nesāks traucēt, kas, pieņemu, arī nenotiks. Mana nostāja šajā jautājumā ir pavisam vienkārša, kā divi reiz divi - šādas recreational metodes man šķiet bezjēdzīgas un derdzīgas, as simple as that, jā, tam visam ir piejaukta mana personiskā nepatika un subjektīvie viedokļi; es uzskatu, ka ir zem cilvēka kā domājošas būtnes goda apreibināties un lidināties savā ķīmiskajā paradīzē, pārstājot būt spējīgam kontrolēt un izprast savas domas, izjūtas un savu vietu realitātē; šeit es nerunāju tikai par zāli, bet par visa veida gļukozoīdajām substancēm kopumā, sākot ar maģiskajām sēnēm un beidzot ar attiecīgu sintētiku. Narkotikas vārda tiešajā nozīmē, kā opiāti u.c., manuprāt, vispār nav apspriešanas vērts temats. Turklāt, sabiedrībā jau tā ir pārlieku daudz alkohola pielūdzēju, ar kuriem cīnīties ir teju bezjēdzīgi, lai vajadzētu vēl šajā mēslu bedrē iepludināt arī cita veida reibumā esošos un par to pat nesatraukties, freedom of act and thought, kā tad. Šodienas sabiedrība ir pārlieku stulba, lai tai visai dotu pilnīgu brīvību, no kuras tā vienā mirklī radītu pilnīgu teroru; līdz ar to, jo lielāka (un konstruktīvāka - ne tikai plakāti un gudras runas, un retu reizi kāds miegains pretnarkotiku reids) pretestība tiktu izvērsta pret visu, kas noņem bremzes jau tā ne sevišķi stabilajiem cilvēku prātiņiem, jo labāk būtu - vismaz tiem, kuriem doma par šādu fana havošanu nesagādā nekādu patiku.

Ar savu pretapreibināšanās nostāju es nekādā ziņā neapreibinos, es nestaigāju apkārt, dalīdams bukletus vai ar kaklā pakārtiem uzrakstiem. Tie vienkārši ir mani uzskati, kurus man nav kauna deklarēt, ja tie no manis tiek prasīti.
__________________
[info]spiritualized at 2008-02-16 21:09 (Linkz)

Okey, Jimmi, go home

Atkal demagoģijas uzbrukums. Mani šī saruna sāk nogudrināt, it īpaši, kad diskusijas partneris ir pilnīgi clueless par tēmu.
Atkal ne filozofiska pieeja, ne zinātniska, bet ramble ramble ramble, kā maza bērna blēšana par kaut ko cēlu, ideālisti, heh, garlaicīgi.
Here's the deal - ja ir interese, palasi par konkrēto tēmu kādā neitrālā avotā, tad nāc pie manis.
Vispār anglicismu lietošana mūsu sarunā man lika saprast cik tizli tas izskatās no malas, vismaz kaut kāds ieguvums un mācība.
Neņem ļaunā manu agresīvu diskutēšanas stilu, tas ir kā filtrs, kas atsijā mazprātīšus jau laikus, pirms neesmu ķēries pie tēmas.
Tik tālu esi izturējis, bet "tam visam ir piejaukta mana personiskā nepatika " liecina par tavu aizvainojumu, hah, hating on the interwebZ ir like, nezinu, ieliec random witty ironisku frāzi, atkal jau angļu valoda.
Previous Entry  Next Entry