Spilvens

> recent entries
> calendar
> friends
> profile

Thursday, March 27th, 2003
1:21p - ...
Laiks gan iet ātri. Daudz, kas ir noticis...
Skatos, ka te SC arī visādas aktivitātes.
Redzēs kas no tā sanāks.
Gribēju jau vispār uzrkastīt reiz savu viedokli par tām it kā nesakarīgajām tīņu dienasgrāmatām, bet tā arī neizdarīju... (Sliņķe un nav jau arī svarīgi)
Laukā pavasaris :)

(2 comments |comment on this)

1:58p - Mans (nepopulārais viedoklis)
Biju atrāvusies kādu brīdi no SC un nesekoju līdz, kas te notiek...
Ir visādā puses, viedokļi.

SC uztur un veido [info]watt Un es saku lielu paldies viņam par šo iespēju. Un viņam ir visas tiesības darīt tā kā viņš vēlas.
Galu galā mēs izmantojam viņa pūliņa augļus. Un visu mūsu interesēs būtu, lai viņam neapsīkst enerģijas un vēlēšanās kaut ko darīt :)

Es te vispār dzīvojos savā pasaulītē-lasu galvenokārt tikai draugu listi un man it nemaz neuztrauca, netraucēja šie tīņu žurnāli. Es tos vienkāši nelasīju, ja nu vienīgi retu reizi ieklīdu...

Katram jau ir tiesība iet savu ceļu. Cilvēks nekļust pieaudzis, sakarīgs, prātīgs vienā dienā.
Un kurš no mums var teikt, ka savā laikā nav sadarījis līdzīgas muļķības? Visi taču varam pasmaidīt par saviem kādreizējiem tīņu gājieniem.
Tagad tikai internets dod iespēju ieraudzīt atklātāk šo pasauli un mēs visi pēkšņi esam pārsteigti, it kā tā agrāk nebūtu bijis.
Varbūt vainīgs ir tas, ka lielākā daļa no mums nav piedzimusi kopā ar internetu. Pēc kāda laika tas viss par ko besamies liksies pavisam normāla parādība, kurai neviens nepievērš uzmanību.
Un gan jau no šīm mazajām meitenītēm izaugs sakarīgas, prātīgas, jaukas sievietes, kas pasmaidīs par savā laikā sadarīto. Vienkārši jāļauj viņām augt un attīstīties(ietverot varbūt arī nesavienojamas krāsu kombinācijas un nesalasāmu tekstu)... Un vai tad tā nav, ka jo vairāk muļķību sadari, jo prātīgāks topi (nu vismaz reizēm)
Cits jautājums protams ir par vietu, kurā notiek šī attīstība un [info]watt nav nekāds pienākums pieciest to ko viņš nevēlas. :)

Ieteiktums mazajām meitenītēm-papūlieties un izveidojiet SAVAS mājas lapas, kurās varat darīt kas vien ienāk prātā(nu ne jau gluži pilnīgi visu, jo pastāv arī dažādi likumi, bet tas jau ir cits stāsts) un neviens jums nevarēs aizliegt būt pašām :)
Nu kaut vai varat taču rakstīt tajā pašā Notepad vai uz tādas klasikas vērtības kā papīrs :)

Tas nu mans subjektīvais viedoklis.
Jauku visiem dieniņu!

(Man ir tādas aizdomas, ka visiem SC iemītniekiem pēc [info]watt paziņojuma kaut nedaudz iedrbējās sirsniņa par to, ka arī viņa dieneni var atzīt par nesakarīgu un izdzēst ) :D

(6 comments |comment on this)

3:56p - :)
Prieks, ka maniem mīļajiem paziņām no TYR iet labi. Viņu mūzika iepatīkas ar vien vairāk cilvēkiem.
Gaidīšu atkal viņus Latvijā ar koncertiem :)

(gremdējos atmiņās par 3 trakām dienām novembrī)

(comment on this)

4:12p - Vakar
Vispār gribēju sākt ar vakrdienas piedzīvojumu aprakstu, bet aizrāvos ar SC gāganu kariem :)
Tad nu ko es vakar sadarīju.
... tālāk ... )

(2 comments |comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba