Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


January 21st, 2010

piktidiena, mans leduskapis un meitene, kas dzīvo uz viņa un manā sirdī (ar ko es domāju ilūzijas) @ 11:20 pm

Labs piektdienas iesākums dārgais internets,

Ar ko viņš ir labs jūs jautāsiet ? Ar to, ka tā ir piektdiena, un kā jau esmu minējis piektdienas parasti ir mans mīļākais gadalaiks. Par spīti tam, kā es saprotu šī nedēļas nogale būs no tām, kad viss aizsalst ciet. Visticamāk viss atskaitot manu žokli, kurš virinās visos apstākļos, ja kāds nezin, tad es uzskatu, ka man dzīvē ir viens talants - daudz runāt, un vēlme kritizēt. Jo par spīti vispārpieņemtam viedoklim, es uzskatu, ka es par visiem visu zinu labāk. Un esmu vispār labākais, kas kāda dzīvē varētu būt noticis. Labi tātad atceramies šajās aukstajās dienās ir tikai dažas lietas, kas var uzturēt siltumu - cilvēks blakus, kuru jūs mīlat, domas par cilvēku, kuru jūs mīlat (šeit es zinu, ka tas esmu es). Un ne mazāk svarīgi, bet vienmēr iesaku aukstam laikam viskiju ar karstu ābolu sulu.

Un runājot par lietām, kas silda sirdi. Kamēr citiem tā ir realitāte tepat blakus, man tās ir manas ilūzijas un sapņi. Kā piemēram Megana, et man ir liels jauns atklājums manā dzīvē, un tas ir tas, ka es savam favorītam tumšajam eņģelim Meganai Foksai esmu atradis ideālo blondīni. Man liekas,ka tagad man tiešām tikai vēl atrast ideālo rudmati un man būs gatavi Andreja eņģeli. Neņemiet ļaunā, bet kā jau esmu minējis es pamazām pārvācos uz savu ilūziju pasauli, tur apstākļi ir labāki. Labi, tātad šī meitene ir Sabina Kelley. Man liekas,ka tas ir kaut kas no sērijas, ka visi vīrieši vēlas būt ar viņu, visas sievietes vēlas būt ar viņu... Nē, te kaut kas sanāca nepareizi, visi es vēlas būt ar viņu. Jā tas ir noteikti tuvāk patiesībai.

Bet patiesībā šajā visā slēpjas kaut kas. Pirmais ir tas,ka šīs meitenes bilde tagad ir uz mana ledusskapja, jo kā jau resnam cilvēkam pienākas tur es dodos aizpildīt savas alkas ar kādu, kas nu gadās pa rokai. Līdz ar to motivācija turēties no ledusskapja pa gabalu... Ziniet, te pazaudēju motivāciju, bet likās, ka tādai bildei ir jābūt uz ledusskapja. Pamosties, ej pēc rīta vis.... kafijas. Tā sacīt skaistākam dienas sākumam.

Bet labi, ne tur ir tā problēma, patiesībā, tas kas mani no tā satrauc ir tas, ka manī atkal pamodās vēlme, lai man būtu tattoo sleave, kuram varētu varbūt lēnām saņemties. Otra lieta, kas mani šokēja ir tas, ka man visa šī rock a billy stila lieta riktīgi pavilka, un sapratu, ka man šķiet, ka meitene ar bad ass tattoos ir hooot. Tas laikam liecina par kaut kādu traumu. Bet tātad es secinu, ka esmu atradis ideālo blondīni un bruneti. Kas laikam ir skaists nedēļas nobeigums. Tagad es zinu, ko es vēlos atrast ķīniešu jaunajā gadā pie gultas.

Un tā kā es dzīvoju ilūzijās par nepieejamām meitenēm, un vispār esmu ņerga, tad jums video, kas man priecē ņerdzisko (interesanti, ka šo vārdu fire fox spell cheks piedāvā pārtaisīt par ģeodēzisko, tas ir jauns vārds, kura nozīmi es nezinu... kāds zin ?) sirdi gluži kā viss augstāk minētais.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]f
Date: January 22nd, 2010 - 11:35 am
(Link)




lūk, rudmate.
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: January 22nd, 2010 - 11:50 am
(Link)
:D par to es nbiju domājis, ka jālūdz visiem Jums iesūtīt variantus.
[User Picture Icon]
From:[info]f
Date: January 22nd, 2010 - 12:17 pm
(Link)
i always come to the rescue :))
From:[info]pecinja
Date: January 22nd, 2010 - 11:37 am
(Link)
Es pazīstu vairākus studentus-ģeogrāfus, un viņi to vārdu bezgala daudz lieto, kad runā par savu garlaicīgo skolu, nekad nav bijusi vēlme tajā iedziļināties (iežos arī nē) :) Bet man šķiet, ka ģeodēzija ir Zemes mērīšana, nu, tā kā zinātne, kas ar to nodarbojās. I think.
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: January 22nd, 2010 - 11:48 am
(Link)
aha, paldies, tagad zināšu, kas tas par sātana radījumu.
[User Picture Icon]
From:[info]blondais_terors
Date: January 22nd, 2010 - 01:01 pm
(Link)
mhm, ģeodēzija ir zinātne par zemes mērīšanu. šis nu vārds gan man bij zināms.
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: January 22nd, 2010 - 01:11 pm
(Link)
Tas nav normāli, normāli cilvēki tadus vārdus nezina. No otras puses tu esi izglītots radījums.
[User Picture Icon]
From:[info]blondais_terors
Date: January 22nd, 2010 - 01:13 pm
(Link)
paldies paldies ;p
man ir 2 augstākās izglītības, ko ta tu gribi! :D
ģeodēzija ir saistīta ar būvniecību, bet man liekas es viņu vairāk zinu saistībā ar zemes uzmērīšanu.
btw, tava blondīne nav tāda ar ko es gribētu būt kopā ;p
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: January 22nd, 2010 - 01:42 pm
(Link)
Neko Tu no sievietēm nesaproti. Bet es jau zinu, ka blondīne ar kuru tu gribētu būt kopā ir Kaptēnis Avsõms :D
[User Picture Icon]
From:[info]blondais_terors
Date: January 22nd, 2010 - 02:51 pm
(Link)
:D jesh!!!! viņš ir blondīne tieši manā gaumē. un viņš ir izņēmums tāpat kā tev megana. principā man nepatīk blondi vīrieši :D