Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


January 13th, 2010

Cilvēku labsirdība pret mani, mans inovātora gars, nedaudz par kahonēm un dziesma skumjiem brīžiem @ 11:33 pm

Sveicināts dārgais internet un protams Megana Foksa,

Es pilnīgi drošs esmu,ka visi raizējāties, ka es vakar neko neesmu ierakstījis, jo esmu pilnīgi drošs, ka jūs tas uztrauc. Vai arī pastāv teorija, ka Jums pretēji man ir reāla dzīve, kuru jūs mēdzat pavadīt ārpus interneta. Lūk sākšu ar to, ka cilvēki ir sākuši uztraukties par mani, un lai manas dienas sāktos skaistāk, man tiek iesūtītas kāda jauna Meganas Foksas fotoprove, un pasakiet kā es varu nemīlēt dizainerus, ka viņi izdara ko tādu, lai man dzīve būtu skaistāka. Un kāds prieks ir par to, ka viņi necenšās pārāk aizklāt pašu Meganu ar visām savām Armani drēbēm.

Ja mēs runājam par mani, tad tas ko jūs par mani zināt vismazāk manī dzīvo liels atklājēja un eksperimentētāja gars. Teiksim bērnībā ļoti interesēja, kas notiek, kad magnetafona pogas spaida ar āmuru. Notiek tas, ka pretēji ierasti skanošai mūzikai, sāk skanēt Tēva saniknota balss. Un tad ir daudz vārdi, un stāvēšana kaktā. Līdz ar to pirmā lieta, ko esmu uzzinājis ir tas,ka neviens netaisa salātus no kebaba un picas. Un es īsti nemāku pateikt, jo tās ir divas tik ļoti skaistas lietas šajā pasaulē. Un otra vienmēr mana spēcīga teorija ir bijusi tā, ka kola, pamatā ir tā pati kafija - kofeīns, cukurs utt. Bet ko es uzzināju, ka rums ar kolu viennozīmīgi nav tas pats kas kafija ar kolu. Līdz ar to mans jaunais dzēriens rumfija ir izgāzies kā daudzsološs produkts. Līdz ar to vēl aizvien tika cerības uz koktēli šņalus (šņabis un alus).

Vēl kāda lieta, ko Jums esmu aizmirsis pastāstīt, ka es par lielu priek sev un civilizācijai, biju saņēmies un saņēmies atdzīt savas simpātijas pret meiteni kura man simpatizē. Vēl aizvien - meitene, sieviet, nekad nesapratīšu. Bet tā kā esmu izvēlējies viss lēnāko iespējamo veidu kā to izdarīt, kas būtu pielīdzināms pasta balodim, tad šī eksperimenta rezultātus, kur es atrodu pāris kahones savā organismā, un saku ko domāju, vēl mēs tikai redzēsim. Vai šoreiz es rakstīšu garu sāpīgu postu, kā manai dzīvei nav vairs jēgas. Pieļaujot iespēju, ka tāda viņai ir tagad. Es ciboju tātad es esmu.

Bet labi, ziniet, kad esmu bēdīgs man ir dziesma ,kas uzlabo garastāvokli. Ceru, ka viņa līdzēs visiem tāpat kā man.
 

Comments

 
From:(Anonymous)
Date: January 14th, 2010 - 01:44 pm
(Link)
tiešām skkaista tā Megana... :)
[User Picture Icon]
From:[info]nenets
Date: January 14th, 2010 - 05:53 pm
(Link)
''Teiksim bērnībā ļoti interesēja, kas notiek, kad magnetafona pogas spaida ar āmuru. Notiek tas, ka pretēji ierasti skanošai mūzikai, sāk skanēt Tēva saniknota balss. Un tad ir daudz vārdi, un stāvēšana kaktā.'' - atsauc atmiņā nostaļģiskas ainas no bērnības. ))
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: January 14th, 2010 - 07:49 pm
(Link)
zēni, āmuri un skrūgrieži ir ienaidnieks vecāku tehnikai :D
From:[info]basilia
Date: January 14th, 2010 - 07:45 pm
(Link)
ha, es arī vakar, kad skatījos to fotosesiju, gribēju Tev iedot linku :D
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: January 14th, 2010 - 07:49 pm
(Link)
cilvēki mani saprot :)
[User Picture Icon]
From:[info]blondais_terors
Date: January 14th, 2010 - 08:24 pm
(Link)
vai nu es esmu pārmācījusies, vai šajā postā ir par daudz gramatikas kļūdu!!! :D
kaut vai - nevis kafija ar kolu bet kafija ar rumu, right?
tu taisīji salātus no picas un kebaba?
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: January 14th, 2010 - 08:26 pm
(Link)
Par pirmo tiesa tavos vārdos :D
Par tiem salātiem man ir tikai tāda ideja :D
[User Picture Icon]
From:[info]blondais_terors
Date: January 14th, 2010 - 08:35 pm
(Link)
kamēr nebūsi pamēģinājis, tikmēr nevar zināt. btw, man ir recepte salātiem ar čipšiem :) izmēģināju, un bij baigi labais