Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


January 7th, 2010

Piektdienas trešā diena @ 08:01 pm

Labs rīts internets :D
Sāksim šorīt ar traumu

Diena trīs beidzot izskatās tā, ka es visus savus tukšos un dumjos plānus esmu izsmēlis, un tagad nodošos tikai un vienīgi atpūtai. Un beidzot mēģināšu izlasīt kādu grāmatu. Galvenais laikam ir tas, ka man šodien ir jāiziet no mājas, lai varu redzēt kā dzīvo cilvēki, jo savādāk es pats palikšu par mēbeli.

Kaut kā man šajos rītos, kad es pamostos dienas otrā pusē nedodas rokās pastāstīt garas tēmas. Laikam ja jums ir idejas un ir vēlme dzirdēt manu viedokli par kaut ko tad rakstiet zemāk un sakiet. Jā un vispār par ko tieši no manas puses jums ir interesanti lasīt ?

Un es pat savā atpūtas krēslā neesmu pamanījis, ka jau ir piektdienas. Tas jau ir no sirds traki, kā laiks ir paskrējis. Un līdz ar to es jūs visus apsveicu priekšā ir brīvdienas, visi tie kas pa kalniem apsveicu ar kalnu sezonu,kur var snovot, slēpot vai teiksim mans gadijums vienkārši velties pa kalnu lejā - plānoju to pārtaisīt par oficiālu disciplīnu un pieteikt olimpiādei.

Un labi, ja man iekšas saņemsies un galva noskaidrosies tad iespējams es arī uzrakstīšu, kas nedaudz nomāc manu sirdi un prātu. Un ceru, ka vismaz kāds noticēja, ka prāts mani ir. Un lai pirādītu pretējo mans dienas video ir sekojošs:

http://www.getonmyhorse.com/
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]f
Date: January 8th, 2010 - 12:48 pm
(Link)
piektdiena. atkal. podkralasj ņezametno :)
[User Picture Icon]
From:[info]blondais_terors
Date: January 8th, 2010 - 01:32 pm
(Link)
vienkārši satriecoša dienas dziesma :D