Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


October 30th, 2009

šī gada ģeniālā doma @ 02:37 pm

Es secināju vienu fantastisku lietu, kas mani vēlos teikt pietuvina dieviem, jo es esmu izdarījis milzīgu filazofisku secinājumu, kas ir papildināts ar literatūras zināšanām, atsaucēm uz to un tādējādi arī sniedz ieskatu vēsturē un kultūras vēsturē kā tādā.

Lūk grandiozais secinājums ir tas,ka mana galva ir pilna ar nevajadzīgu informāciju. Bet ģeniālais tikai seko. Vispirms atsauce uz Artūra Konana Doila radīto falsificēto un samērā imagināro tēlu, kuram ir labāki apartamenti kā man, lai gan viņš patiesībā nekad nav eksistējis, Šerlahu Holmsu, kurš teica: „Smadzenes ir kā bēniniņi, kurus piepildot ar nevajadzīgām lietām nepaliek vietas vajadzīgām”. Lūk tas tā kā būtu uz informāciju attiecināms.

Un šodien es secinu, ka mana galva ir pilna ar visādiem debīliem jūzerneimiem, neskaitāmām parolēm, durvju kodiem, pin kodiem un velns/dievs (atkarībā no Jūsu cienījamais lasītāj reliģiskās piederības) zin kādiem vel numeraloģiskajiem atvasinājumiem, kas man sniedz pieeju vienai vai otrai lietai.

Paldies. Esmu runājis.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]mafia
Date: October 30th, 2009 - 02:58 pm
(Link)
kādreiz, kad nebija mobilie telefoni, cilvēki no galvas zināja kādus 20 telefona numurus. tagad viņi šo brīvo vietu galvā aizbāzuši ar pinkodiem, durvju kodiem un visādiem citādiem drošības kodiem, kas viņus pasargā no apkārtējās pasaules uzbrukumiem...
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: October 30th, 2009 - 03:29 pm
(Link)
tiesa, es tagad zinu labi ja divus nummurus, un neesmu droš, ka kāds no tiem nav mans.
[User Picture Icon]
From:[info]mafia
Date: October 30th, 2009 - 03:47 pm
(Link)
man jau liekas liels panākums, ka es atceros savu numuru un personas kodu :DD
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: October 30th, 2009 - 04:28 pm
(Link)
lūk vēl viens debīls cipars,kas aizņem manas smadzenes personas kods.