Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


October 27th, 2009

M.A.S par metiorītu @ 09:53 am

Kā jau visi nabagi ir sarosījusies par un ap metiorītu tad arī es nevaru noturēt savas domas pie vietas. Bet teikšu godīgi man jau nekas nav pret intresantām un inovatīvām idejām.

Bet pirmais,kas mani no visas sirds interesē, ko tas viss dod Tele2, kad viņi to ir inscinējuši, ko tas dod produktam ? Man jau liekas, ja viņi apmaksās visas tās soda naudas, kas viņiem, tad lētāk bija pieskrūvēt visām ugunsdzēsības mašīnām tele2 propandējošus saukļus, es domāju,ka arī effektīvāk uz ugunsgrēkiem saskrien cilvēki skatīties, bet tiem tiek sejā bļauts Tele2 un visus LMT abonentus vispār neglābt.

Otra lieta,ja tas bija domāts kā gaumīgs joks. Tad man liekas, ka tas ir ekvevevalents jebkuram jokam,kas man pēc tam ir jāpaskaidro. Man jau liekas,ka kaut kāds lielāks fail tam visam ir apakšā un vienīgais,kas mani intresē. Labi tas sanāk otrais,kas bija kreatīvā aģentūra. Kāds nezin ?

Īsumā tiešām kāds labums ? un kurš ir ģeniālās idejas autors ? Varbūt kāds ar laiku atklās,ka Tautas Partija arī ir tikai LMT reklāmas triks, kaut kā viņiem tās oranžās krāsas tādas līdzīgas.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]blondais_terors
Date: October 27th, 2009 - 10:02 am
(Link)
jā, es ar nesaprotu kā viņi sasaista "meteorīta" berdi ar Tele 2.
ta jau vajadzēja rīkot ka no beders izlien tele 2 karodziņš vai ko tādu.
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: October 27th, 2009 - 10:29 am
(Link)
Tur pēc tam varēja izaugt tele2 tornis :D Vienu vakaru ziņa par metiorītu, bet nākamajā jau tornis.
[User Picture Icon]
From:[info]blondais_terors
Date: October 27th, 2009 - 10:31 am
(Link)
vo, to es tad sauktu par efektīvu reklāmu :D
[User Picture Icon]
From:[info]wilkacis
Date: October 27th, 2009 - 02:23 pm
(Link)
Pofik ko tas dod produktam, bet ko tas dod autora pašapziņai - I'm a badass ad guy who convinces everybody that a friggin meteorite has hit the earth! WooH!
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: October 27th, 2009 - 02:51 pm
(Link)
Es domāju, tad kad autoram būtu no savas kabatas jāmaksā par visu to, ko te medijos no tele2 piedzīt. Viņš kliegtu pavisam ko citu.