Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


October 2nd, 2009

tas tā @ 01:29 pm

Man liekas,ka man dzīvē vajag atrast kaut kādu pamata vērtību pēc kuras vadīties vai tiekties. Es tikai nevaru izdomāt nekādi kas tas ir . Un patiesībā par lietām es domāju jau kādas pāris nedēļas, man liekas,ka es pieaugu. Labi neskriesim uzreiz ar pieri sienā. Pieaugt nevajag, lai to dara citi.

Bet man tiešām sāk rasties domas,ka man vajag to pamata vērtību. Kas ir tas pēc kā cilvēki pie mums tiecās nadua, mīlestība, pašrealizācija. Lūk es pat nevaru izdomāt piemēru. Varbūt ir jāsāk dzīvot naudai, ātrāk vairāk, un vēl dziļāk sviestā . It kā jau ļauži runā, ka nauda liek pasaulei griezsties. Vai tomēr ir jādzīvo mīlestībai un jānododas tās meklējumiem ? Ak jā pareizi mērķis varētu būt Avrila, tur bija nepieciešama gan nauda, gan arī mīlestība. Laikam uz visām manām pārdomām turpmāk atbilde būs Avrila.

Labi turpināšu domāt un meklēt to savu pieturas vietu šai dzīvei. Varbūt tiešām jākoncentrējas uz naudu. Par naudu tomēr var nopirkt lietas. Un lietas ir labi. Daudz lietu daudz labi. Nē, tomēr kaut kā nav īstais. Velns, kā lai atrod to pašmērķi un koncentrēšanās punktu.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]f
Date: October 2nd, 2009 - 02:13 pm
(Link)
be happy?
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: October 2nd, 2009 - 02:30 pm
(Link)
happy by default :)
[User Picture Icon]
From:[info]barvins
Date: October 2nd, 2009 - 02:50 pm
(Link)
Iestājies sektā.
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: October 2nd, 2009 - 03:13 pm
(Link)
man liekas,ka es tur uzdotu par daudz jautājumus :D