Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


August 6th, 2009

kaut kā viss ātri paiet @ 11:33 am

Brrr es secinu, ka laiks paiet kaut kā ļoti ātri, when you have fun. Jo skatos apkārt un vasara tulīt jau būs beigusies. Laikam nekas tāds pārāk prātīgs gan nav sadarīts, bet vasara garām. Toties pārmaiņas pēc šī vasara ir aizvadīta vienā milzīgā fun fun fun. Tikai jācer ka to varēs arī turpināt rudenī, jo patiesībā zudīs tā velme izbāst savu galvu ārā no mājas, jo arā taču ir tik skaists laiks. Toties sāksies vispār apkārt mītošā pelēkā masa, jakas un citas sliktās lietas. Lūk laikam vēl viens piemērs tam, ka palieku vecs, jo kādreiz mani nemaz neintresēja tik ļoti vasara vai kā cits gadalaiks, tagad laikam sāk patik, kad laiks ir smuks. Vecums, ka es Jums saku vecums.

Toties šīs brīvdienas vienkārši man liekas, ka paskries garām, jo jūtu, ka nebūs viņas mierīgas, neesmu drošs vai tam būs kāds racionāls vai mazāk racionāls iemesls, bet mierīgas viņas tiešām nebūs, kā mēdz teikt jūtu ar sirdi ar dvēseli. Ja drīkst tā izteikties. Labi iepriekšējās brīvdienas arī sākās ar nopietu fun. Bet pagāja sēžot mājās un izvairoties no jebkāda veida nopietnākām aktivitātēm. Toties ar prieku varu paziņot, ka beidzot ir beidzies, patiesībā jau pāris dienas atpakaļ mans prieka pilnais 43 dienu draudzība ar izklaidi un booze. Toties geeks manī priecājas par to, ka tuvojās rudens, jo varēšu skatīties visus savus seriālus.

Lūk tā jau patiesībā paliek par biedējošu domu, tā vietā, lai es izdzīvotu visus priekus un piedzīvojumus, es tā vietā skatos seriālus un jūtu līdzi varoņiem. Labi tas tā pēdējā brīža biedējošā doma, kura vēl savelkās kopā ar to, ka es secinu, ka man vajag kādu jaunu hobiju, un es tikai nevaru izdomāt kādu. Tas laikam rada manī kaut kādas dīvainas domas. Varbūt atkal jāpievēršas geimingam, tomēr tā jau daudz gadi tajā bija aizvadīti, varbūt jāmetas no jauna. Teiksim jāatrod, man arī kāda spēle, kurai var veltīt visu savu dzīvi, un tad pāriet pamazām uz to, ka dzīvoju tikia spēlē.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]f
Date: August 6th, 2009 - 04:15 pm
(Link)
ai, beidz, seriāli urlz :)