Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

steigai pa vidu par pagātnes brīvdienām @ 02:47 pm

[info]spike:

Nu lūk esmu pievienojies balto cilvēku pasaulei, jo man ir balts vads, kas ved uz interntu. Diemžēl cīņa ar rūteri man beidzās neveiksmīgi, jo man nav ne mazākās nojausmas kā lai es tai kastei iestāstu, ka viņai jālieto mac adrese no mana burvīgā lap lopa. Laikam šī ir pirmā reize, kad es teikš, ka ar PC būtu bijis vieglāk kā ar mac. Bet nu ko, lai dara gribējās šādu mantiņu, un laikam globāli šī ir pirmā situācija,kad ar viņu nemāko neko pasākt.

Protams vēlos atzīmēt,ka pēc būtības esmu idiots. Un vēl viena lieta,ka pēc daudz alus, mazliet Morgan kaptēņa, divatā darīt ar augsti godājamo [info]wilkacis mēs nespējām neko padarīt šai ierīcei arī dzen. Vienojāmies par to,ka esam idioti , es jo nopirku mac book, kas ir paredzēts stilīgiem un mākslinieciskie cilvēkiem, kāds es neesmu, bet cerēju, ka viņi mani pieņems par savējo. Savukārt viņš, jo nemāk savas guru pc rooter instalācij lietas pielietot uz maza mana lap lopa. Nu lūk, tad secinājām,ka jāmalko dzēriens vien tālāk.

Nu lūk tādas man brīvdienas. Pa vidu tam es noskatījos tik grandiozas filmas kā Confesions of a shopoholic. Un secināju, ka testosterons no manīm lēnām izplūst un es palieku par meiteni. Atdziņa,ko ieguvu,kas manai muskulinitātei nāk par sliktu ir tas, ja tev ir room mate meitene, tad vienā sekundē tu ver vaļā alu, lai glābtu pēdējo X hromosomu organismā, bet nākamajā izpalīdzīgi ver vaļā nagu lakas pudelīti, kas viņu tajā pat brīdī nogalina.

Un vēl pēdējais secinājums ir tas,ka dievs ir pret to,ka es skrienu, jo pēc vienas vai divām nedēļām aktīvas skriešanas viņš mūsu zemei uzsūtija draņķīgu laiku, lai atturētu mani no šī procesa, kā rezultātā mans jaunais apgalvojums, ka es esmu veselīgi formīgs.
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: