Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

zāļās vārnas, sievietes un veselais saprāta atvadas. @ 01:40 pm

[info]spike:

Mana jaunā dzīves devīze ir Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna. Globāli saprotam kā vēlamies un taisam man logotipu ar šo dzīvnieku. Bet patiesībā atcerējos to multeni par zvirbulīti un šos viedos vārdus. Kā rezultātā secināju, ka tas ir tāds nonsence, ka man patīk un kas var paust manas domas labāk kā šitik izcils citāts. Citiem vārdiem sakot pastāv reāla iespēja, ka man verās ciet vesalais saprāts. Piļaujot iespēju, ka man tāds ir jebkad bijis. Otrs variants ir tas,ka šis apstiprina to,ka es nemainos un mainīties laikam īsti nespēju.

Bet dzīvojot ar room mates ir intresanti, jo man bija iespēja es kārtējo saprast, ka esmu vairāk 100% drošs par to,ko meitenes vēlās vīrietie. Un kārtējo reizi varu teikt, ka tas droši nav tas ,kas esmu es. Lielā mēra visi vēlas sekojošas īpašības:
mērķtiecīgu, man liekas, ka pēdējais sakarīgais mērķis manā dzīvē ir bijis izveidot leģendāro ierīci alkatronu un to veiksmīgi pielietot ar dažādu substanču apstrādi. Līdz [info]wilkacis viņu iznīcināja. Vispār man nav lielu mērķu. Ak jā bija tas kļūt slavenam, bet man liekas,ka tas vēl varētu notikt. Noteikti netiks kvalificēts kā stabils mērķis. Vīrietim ir jābū vīrietim. nu te nu es esmu pilnīgi viskas cits. Vīrietim ir jāliek sava sieviete/meitene 1. vietā. Es esmu neglābjams egoists. Tad laikam vēl bija visādas vizuāli, intelektuāli kvalitatīvās īpašības, kas man nepiemīt. Un piedevām, kā mani vakar [info]snake iepazīstināja ar dziesmu, kur bija teikts, ka vispār vīrieti vajag tādu kā Putins, cerams, ka visi esat ar šo pazīstami.

Lūk tā galvenā morāle ir tajā, ka nekad neesmu sapratis kāpēc ar manīm vispār meitenes sapinas. Laikam jau tā doma ir ka es ar laiku mainīšos vai kas līdzīgs, bet laikam jāsaka ir tas,ka zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna. Ai, nē pareizi šī pavasara plāns bija taču iemīlēties. Hmz. Tad laikam jāmaina visa attieksme pret lietām. Tā tagad meklēšu paraugu kam līdzināties. Tā kā man ar šo lietu vienmēr ir problēmas. Meklēju stilistu, kas padarīs mani skaistu un iekārojumu. Brīdinu uzreiz, esmu neizturama personība. Labi, kā jau teicu es beidzu draudzeties ar veselo saprātu.
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: